Anoniem 9 jaar geleden 9 reacties

 

Een jaar later dan gepland, mogen we toch genieten van een mooie dochter. Intussen is het al ruim anderhalve week geleden, maar goed, het is niet anders.

 

Ik had de laatste echo aangekondigd, op http://www.forumvoorzwangerevrouwen.nl/laatste-echo maar die is niet doorgegaan. Op die dag is Ranomi geboren.

 

Om 0230 uur begonnen de weeën, om 0430 uur gearriveerd in het ziekenhuis, 0530 begonnen de persweeën en om 0627 uur was Ranomi er.

 

Ik maakte nog de grap in het ziekenhuis, of ze bij de VK's wel door zouden hebben, dat de echo niet door kon gaan, in verband met de bevalling.

"Ja, we zagen wel dat ze is bevallen, maar we weten niet of de echo dan gecanceld moet worden.''.... Zucht, dat snap je zelf toch wel?

Goed, Ranomi is een pracht van een meid. Ze woog bij de geboorte 2700 gram en de derde dag begon ze al weer met aankomen. De 10e dag heeft ze haar geboortegewicht al bereikt. In het begin veel huilen, maar nu huilt ze al niet meer tijdens het verschonen. Wel is ze een gulzigaard, eet veel en snel. Ze is nog wel gemakkelijk, slaapt nog de gehele dag. Moeten haar af en toe wakker maken voor de voeding.
 

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

Ah gefeliciteerd! Ranomi ... wat een mooie naam

Anoniem 8 jaar geleden

beetje laat misschien, maar van harte jullie 2! het is jullie ten zeerste gegund hoor! En ik vind Ranomi een prachtige naam, erg apart en idd betekend lieflijk...heel leuk. Die Kim heeft een klap op der billen nodig denk ik, ze gedraagt zich als een kleutertje! Kim is een lelijke naam trouwens. Draai het om en je hebt Mik. haha Oei nu gedraag ik me als een kleuter:p

Anoniem 8 jaar geleden

hoi Dinh,   ik heb de naam op gezocht. het is denk ik een kombinatie van twee namen Rama en nomi ze betekenen allebij liefelijk. het is een mooie naam en inderdaat laat ze maar kletsen. liefs Nynke 

Anoniem 8 jaar geleden

Weet je... het ergste in dit soort gevallen is jaloezii. Vorig jaar toen het mis ging bij Hayley, werd een neef van mij vader en mijn eerste reaktie was: Waarom zij wel en wij niet? Ik weet niet wat er scheelt, maar op dergelijke pagina's kan het enorm confronterend zijn als je leest van andermans geluk. Over de naam hebben we veel (leuke) reakties ontvangen. Variërend van : Mooi, tot aan : het is een betekenisloze naam, die verzonnen is door de ouders van die zwemster. Tsja.... boeit ons niets, wij zijn er blij mee. Neemt niet weg, dat we ons elk verdriet kunnen voorstellen waarom iemand minder geluk heeft.

Anoniem 8 jaar geleden

[quote=Nynke85] kim_20, dat zeg je toch niet!!!!!! gedraag je een beetje netje hier wil je!   Nynke [/quote] Ach joh.... het zegt meer over Kim hoor. Als zij zich zo wil uitlaten, dan moet ze dat toch helemaal zelf weten.   Ranomi groeit intussen als kool.    

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Dinh,   dat is waar. ze was alleen ergens anders ook al zo grof dus ik kon het niet laten om er iets van te zeggen.   goed om te lezen dat je kleine meisje het zo goed doet. dat is inderdaat het aller belangrijkste.   liefs Nynke

Anoniem 8 jaar geleden

kim_20, dat zeg je toch niet!!!!!! gedraag je een beetje netje hier wil je!   Nynke

Anoniem 8 jaar geleden

wat een lelijke naam.

Anoniem 9 jaar geleden

van HARTE GEFELICITEERD  met jullie dochter en ge niet er van ze zijn zo groot. die van mij is al weer bijna een jaar de tijd gaat zo hard. liefs Nynke

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden