Anoniem 9 jaar geleden 3 reacties

 
Hoi hoi,

Ik ben morgen 7 weken zwanger, en heb al sinds een week regelmatig roze verlies.
Heb afgelopen zaterdag ( 14 januari ) een spoedecho gehad, en daar was een vrucht/dooier zakje op de echo te zien, maar nog geen vruchtje. Afgelopen donderdag  ( 19 januari ) weer een echo gehad, omdat het bloedverlies erger werd. Bij deze echo was er wel een vruchtje te zien, met een kloppend hartje :)
Echter nam ik vanmorgen mijn tempratuur op, en die was met 0.3 graden gedaald.
Moet ik me zorgen maken om deze tempratuurdaling ??

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

Volgens mij was de temperatuur alleen belangrijk om te bepalen wanneer je een eisprong hebt. Dan stijgt de temperatuur 0,5 graden. Als je eenmaal zwanger bent is het dacht ik geen graadmeter meer. Het is natuurlijk onmogelijk om 9 maanden achter elkaar dezelfde temperatuur te hebben. Toch? Roze verlies: Het kan allarmerend zijn als het helder rood is. Roze (slijmerig misschien) kan duiden op een klein wondje binnenin. Nog geen reden tot paniek in mijn ogen .  Je hebt dus al wel een kloppend hartje gezien? Super joh! WIj hebben woensdag de 1e echo pas (ben dan 9.1 weken zwanger denk ik). Wanneer heb je de volgende echo?

Anoniem 9 jaar geleden

@constans Leuk joh, dat je ook zwanger bent. Alleen waarschijnlijk een stukje verder dan ik. Ik krijg mijn volgende echo op 1 februari weer. Heb 14 januari een spoedecho gehad, ivm met het roze verlies, en 19 januari heb ik er nog 1 gehad om te kijken hoe het ging. 14 januari was er alleen een dooierzakje te zien, maar geen vruchtje. En 5 dagen later was er ineens een vruchtje zichtbaar en een kloppend hartje. We waren zo blij om dat te zien. Laat je nog effe weten hoe jou echo was ?

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi hoi, ik heb in week 7 ook regelmatig roze bloedverlies gehad.  Kon innestelingsbloed zijn wat later naar buiten kwam.Pas zorgen maken als het helder rood is en je krampen heb.,  Bij mij heeft het een paar dagen aangehouden. Ik heb maandag mijn eerste echo . Ik ben dan 9.6 zwanger. Ik ben benieuwd!!! liefs Vlinder

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden