Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 
Vanaf half 2 ben ik af en toe wakker met pijn, ik ben nu sinds half 5 wakker met af en aan pijn in mijn bekken/onderrug. Het lijkt sinds half 5 zelfs om de 5 min te zijn. Gisteravond had ik ook al een drukkend gevoel in mijn onderbuik, maar nu werd ik wakker van drukkende pijn in mn onderrug en kan ik er niet meer van slapen. Er lijkt een piek in te zitten, en daarna vlakt het weer af. Liggen is niet fijn, maar ik probeer wel op mn zij te blijven liggen. Ze zeggen dat je een wee herkent, maar ik vraag me nu af, is dit een wee? Tijdens deze pijn krijg ik de neiging om mijn billen samen te knijpen (geleerd als oefening bij bekkenfysio). Zou het nu dan toch zijn begonnen? Liefs!

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

Dankjewel! Ze is om 7uur geweest en het zijn idd rugweeen! Om 12u komt ze weer even kijken!

Anoniem 9 jaar geleden

Oww wat spannend zeg. Ga je thuis of in het ziekenhuis bevallen?

Anoniem 9 jaar geleden

oooh spannend meid! success!! en binnenkort forumvoorouders hahah

Anoniem 9 jaar geleden

Mijn collega vertelde dat als je het gevoel hebt dat je spit hebt dan heb je rugweeën. Heel veel succes en anders bel je de verloskundige toch gewoon?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden