anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 8 reacties

 

hallo,

heeft er iemand goede raad met teunisbloemolie, op veel andere forums zie ik dat teunisbloemolie goede effecten heeft gehad en dat veel vrouwen na een maand het innemen zwanger zijn geworden. heeft iemand dat hier ook al meegemaakt? of ingenomen?

grtz

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik ben gewoon nog steeds niet zwanger en wacht nog steeds op een menstruatie denk ik. Inmiddels alweer cyclusdag 54.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Inmiddels toch maar gestopt. Ik slik alleen nog foliumzuur. Zo ben ik ook begonnen toen ik net was gestopt met de pil. Ik was niet ineens snellerzwanger door de tenisbloemolie. 

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Teunisbloem olie ben ik gaan slikken in de hoop dat mijn menstruatie regelmatiger werd. Nog weinig effect. 

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Wat fijn dat je weer zwanger bent! Hoera voor de Teunisbloemolie!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

  Hoe is het nu met je?   Dineke

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Zag opeens dit onderwerp naar boven komen.   Ik had ook goede verhalen gelezen over teunisbloemolie en omdat ik wist dat als ik de komende maand niet zwanger zou worden, wij de medische molen in moesten, wilde ik alles proberen. Dus ik heb teunisbloemolie (gewoon van de etos) gekocht, via internet preseed besteld, gebruikte ovulatietesten en slikte alvast zwangerschapsvitamines. Wat het uiteindelijk is geweest weet ik niet, maar ik was mooi zwanger die maand. Helaas eindigde dit in een miskraam. Nu had ik wel gelezen dat de teunisbloemolie alleen tot de eisprong gebruikt mocht worden. Dat had ik ook gedaan, maar bleef me afvragen of het toch net te lang was geweest, waardoor de miskraam ontstaan was (blijft gissen hoor) Teunisbloemolie is vooral geschikt voor mensen met een onregelmatige cyclus. Het helpt wat meer regelmaat brengen. Ik had een cyclus van tussen de 31 en 36 dagen. Waarbij eisprong altijd pas rond dag 20 lag. Met teunisbloem had ik opeens op dag 14 eisprong en dag 28 al een positieve test. Na de miskraam werd mij verteld dat het erg lang kon duren voordat cyclus weer op gang zou komen. Zodra ik weer ongesteld zou worden zouden we alsnog de medische molen in gaan. Voor mijn gevoel kreeg ik dus nog een kans. Zodra het bloeden van de miskraam gestopt was, heb ik 4 dagen de teunisbloem genomen. Daarna gestopt, ik was te bang dat als het om welke wondere reden weer raak zou zijn, het weer mis zou kunnen gaan. Dus wilde het alleen maar gebruiken om mijn cyclus op gang te helpen. Nou dat heeft geholpen. Dag 15 weer netjes mijn eisprong en dag 28 weer een positieve test. Exact 4 weken nadat ik de miskraam had gehad. Mijn geluk kon niet op. Dit keer lijkt alles goed te gaan, ben inmiddels 10 weken. Of de teunisbloem (en de preseed) geholpen hebben weet ik niet, maar vind het wel toeval dat ik overal lees dat heel veel die het gebruiken in de eerste of tweede maand gebruik zwanger raken en het bij mij opeens twee maanden direct achter elkaar raak was. Het is gewoon een natuurlijk middel, dus zolang je je aan de gebruiksaanwijzing houd, zou ik zeggen, baat het niet dan schaat het niet (nou ja niet langer als een week gebruiken, direct als je menstruatie start zou ik zeggen)  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

helemaal mee eens! ik heb gemerkt dat als je je bij het fijd neerlecht dat het nog wel even kan duren je zwanger bent voor je het weet. ontspan en laat de natuur haar gang gaan. de kleine komt wanneer hij of zij er aan toe is, niet wanneer jij er aan toe bent. groetjes Candy

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

  Ik heb een beetje rond gekeken op internet, ik had er namelijk nog nooit van gehoord.. Maar ik kan nergens vinden dat vruchtbaarder kan maken. Denk dat je gewoon geduld moet hebben. En de dingen die ik wel kan vinden zoals  menopauze reuma overgewicht door stofwisselingsstoornissen hart en vaatziekten hoge bloeddruk astma, hooikoorts, allergieën Denk ik dat het eerder een stimulerend middel is. Daarnaast moet je al uitkijken met het volgende. leverklachten door alcohol hyperactiviteit geïrriteerdheid huidklachten ontwenningsverschijnselen (alcoholisme) katers   Teunisbloemolie mag je niet gebruiken als je last hebt van epilepsie of manische depressiviteit. Het gebruik van corticosteroïden verstoort de werking van teunisbloemolie waardoor het gebruik van teunisbloemolie geen effect zal hebben.          Ik snap dat je er alles aan wil doen om zwanger te raken, maar de natuur laat zich niet dwingen meid. Een vergissing die veel mensen maken is : Je neemt geen kind, die krijg je.    Groetjes Marina  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden