anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 5 reacties

 

Hallo,

Zelf ben ik 7 maart 2013 uitgerekend. Ik vroeg me af of er meerdere dames zijn die in maart een kleine verwachten..

Groetjesss

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi!!   Ik heb helemaal niet het idee dat het minder gaat bewegen. Eigenlijk juist meer. Merk het nu ook goed als ik echt bezig ben. Voor een aantal weken geleden was het vooral als ik rustig op de bank zat of in bed lag. Nu is het ook tussen de bedrijven door zeg maar.. Tijdens de echo's was ons kind vooral veel aan het slaaaaapen haha. Luilak! Als hij/zij dat na de geboorte nu ook doet... ;) Zowel bij de 12w echo als bij de 20w echo moesten ze 'm met het apparatje wakker duwen zeg maar. Wel heel grappig! Weten jullie het geslacht van jullie kindje? Wij niet, ik wilde graag dat het een verrassing zou blijven. Dus mijn vriend maar omgepraat, haha ;) Gelukkig ben ik niet misselijk geweest! Hoewel, het ging meer zo... ik ben misselijk, naar wc, overgeven... en dan nu eten! Maar dat was niet zozeer elke dag, en ook niet 's morgens. Heb er zelf nooit onder geleden gelukkig. Ben wel erg moe geweest, tjee ik kon hele dagen slapen! Op een gegeven moment liep ik mezelf in de weg, was echt niet. Mijn buik word aan het einde van de dag vooral erg 'zwaar', snap je wat ik bedoel. En volgens mij heb ik nog een behoorlijk bescheiden buikje, haha ;) Heb van een collega een elastische band te leen. Dat helpt gelukkig wel! Die ondersteunt de buik wat meer. Zeker omdat ik staand werk heb, dan heb ik er minder last van. Alleen die harde buiken, dat is echt niet fijn! Ze doen gelukkig geen zeer (dat zou zeker niet goed zijn), maar ze zijn wel echt vervelend! Ik ga vanavond voor het eerst naar de zwangerschapsgym. Ben benieuwd of ik er wat leer! Mijn schoonzusje geeft die lessen, dus kon er haast niet onderuit, haha. Groetjes!! PS Soms doet de site een beetje raar... Nu kan ik geen alinea's maken... Dus het is één lang verhaal geworden, sorry ;)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Hoi :) Jaa heel spannend allemaal... maar wel op een leuke manier uiteraard ;) Ik kan me kindje ook al goed voelen, al wordt het steeds wat minder.. Met de 20 weken echo was het echt gigantisch bewegelijk! Nu voel ik het ook nog wel hoor alleen krijgt het natuurlijk steeds minder ruimte om volledig te bewegen.. Mijn vriend heeft twee weken geleden ook ons kindje kunnen voelen maar ik zie mijn buik nog steeds niet bewegen :( Dit lijkt mij ook zo gaaf om te zien he! In de eerste 12 weken ofzo ben ik ontzettend moe en misselijk geweest. Dit is nu gelukkig weg, alleen merk ik wel wanneer ik met zware boodschappentassen sjouw.... Onderin me buik doet het dan zeer. Bandenpijn heb ik in het begin heel heftig gehad, 's nachts gewoon wakker worden van de pijn. Nu heb ik er af en toe nog last van. Ik heb inmiddels een middeltje van de huisarts gekregen om naar de wc te kunnen, dit gaat gewoon bijna niet meer. Heel vervelend. Leuk om zo elkaar op de hoogte te houden :) Groetjesss

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoihoi! Ik ben ook in maart 2013 uitgerekend! 9 maart om precies te zijn! Zwanger van ons eerste kindje! Het kindje groeit en beweegt goed, erg leuk!   Groetjes,   Femkee    

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Femke! Wat leuk zeg, gefeliciteerd!! Dit wordt ook ons eerste kindje :) Me buik is de laatste 4 weken echt enorm gegroeid, erg leuk om te zien!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoihoi!   Jij uiteraard ook gefeliciteerd! Spannend allemaal he? Tenminste dat vind ik wel! Bij mij is het de laatste weken ook enorm gegroeid, begint soms ook al echt in de weg te zitten! haha Al die beweginging is gewoon genieten! Kun jij je kindje ook al goed voelen? Ik al sinds 16 weken, maar een fijne bevestiging dat alles goed is daarbinnen. Mijn vriend kan het sinds een week of 3 voelen. Afgelopen week zag ik mijn buik zelfs bewegen, zoooo leuk! :)   Heb je last van kwaaltjes? Heb gelukkig tot nu toe weinig kwaaltjes gehad! Laatste erge bandenpijn gehad, kon gewoon niet meer lopen! :0 Afgelopen 2 weken af en toe harde buiken gehad en ga dan over 2 weken ook wat minder zwaar werk doen. Werk in een supermarkt en moet toch wel veel sjouwen met zware kratten en dozen. Dus ga binnenkort kassa werkzaamheden doen. Scheelt hopenlijk een hele boel!   Lijkt me leuk om hier af en toe ervaringen uit te wisselen!   Groetjes!    

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden