anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 17 reacties

 

hallo allemaal

wij zijn er weer voor de tweede keer, dit keer uitgerekend op 27 maart 2013...

wie is er nog meer uitgerekend voor maart?

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 17 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Gefeliciteerd Ingi  fijn dat alles nu goed gaat lekker genieten !!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hallo allemaal, ik ben hier nu ook voor de tweede keer(eerste keer moest ik helaas verbreken door een miskraam.) maar we zijn er weer en ook ik ben 27 maart uitgerekend!... geniet er nu volop van en voel mij ook echt anders dan de vorige keer, waardoor ik meteen meer vertrouwen had dat het goed komt... heb vorige week mijn 2e echo gehad. de eerste echo was bij 7 weken en inwendig, het grote verschil met vorige keer was dat we dit keer wel konden zien dat er een kindje groeit en dat het hartje klopt... 2e echo kreeg ik bij 9 weken, en daarop is al goed te zien dat het een babytje is: hoofdje, armpjes, ruggetje, beentjes... echt zo mooi om te zien. en zoveel echter dan de vorige keer. groetjes ingi

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hey jennefer hoe voel je je al wat zwangerschap kwaaltjes ?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Caribisch gebied, dat klinkt heerlijk! Hoewel 't als je er woont waarschijnlijk snel gewoon wordt... Ik woon in Azie, Kyrgizie. In de hoofdstad gaat het wel met de zorg, maar daarbuiten loopt het echt nog allemaal behoorlijk achter. Er zijn hier op zich genoeg mensen die zich gynaecoloog of verloskundige noemen, het probleem is dat ik ze niet vertrouw. De post sovjet mentaliteit is er nog steeds, dokter heeft alle wijsheid, patient moet zonder vragen aanhoren en symptomen worden altijd met een overdosis aan medicatie aangepakt. Wat dus tijdens een zwangerschap juist heel gevaarlijk kan zijn.  Heb jij ook dingen die je tijdens de zwangerschap extra mist? Ik was net zwanger en had constant zo'n behoefte aan bitter lemon, is nergens te verkrijgen, dus heb ik zelf maar groene ijsthee gemaakt met extra veel citroen. En nu zou ik bijna een moord doen voor droge worst, haha. De lokale keuken kan ik daarentegen juist helemaal niet meer waarderen, dus gaat een aanzienlijk deel van onze boodschappen kosten nu naar dure import producten.  Vervelend dat je vorige vroedvrouwen allebei zijn weggegaan, 3 september klinkt echt nog ver weg, hopen dat je daarna in het systeem komt en krijgt wat je nodig hebt.  We gaan zo wel erg off-topic he? Maar ik was al wel heel benieuwd of er meer dames buiten NL waren... Leuk je hier te 'ontmoeten'! 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey jen! Nogmaals gefeliciteerd!! Wie had dat toch nog gedacht he ;-)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Gefeliciteerd Jennifer en Claudje! En hopelijk binnenkort nog meer mama's   Waar woon je Jennifer? Ik ben zelf (ook) zwanger in het buitenland... Toch wel heel anders hier, dus was nav je regeltje over vakantie in NL wel benieuwd. Ben zelf uitgerekend in januari, dus ik hoor niet bij juliie groepje.   'k hoop dat alle kwaaltjes nog even laten wachten en jullie lekker kunnen genieten!    

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi ik woon op sint maarten, in het caribisch gebied. dus ik begrijp al te goed dat alles anders is in het buitenland ;) Hier momenteel maar 2 gynecologen op het eiland, de vroedvrouwen die ik vorig jaar had zijn alle twee opgestapt, en de gynecoloog heeft pas 3 september een opening voor een afspraak.. dus dat beloofd wat... Waar woon jij dan?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Gefeliciteerd! Nu lekker genieten van de zwangerschap!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

van harte meiden...   jen... wat leuk.... wat vind je man?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jenn gefeliciteerd.. Hoe voel je je?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden