anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 3 reacties

 

Hallo,

Ik ben zo geschrokken,tijdens het optillen van een boodschappentas van de toonbank, krijg ik een flinke pijnscheut in mijn buik. Heeft iemand dit ook meegemaakt, hopelijk heeft dit geen gevolgen voor mijn kindje??
Ik hoor graag een reactie.

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi meid, dit gebeurd wel eens vaker, ik weet niet hoeveel weken je nu bent, maar je spieren enz verslappen natuurlijk door verrekking... Heeft geen gevolgen voor je kindje, maar wel voorzichtiger aandoen he ;) Laat het tillen maar aan anderen over nu! Als de pijn aanhoudt of ook tijdens lopen voorkomt, zou ik even urine laten testen, dan kan het namelijk een blaasontsteking zijn. Success :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Bedankt voor je snelle reactie. Ik ben morgen 27 weken. Ons 1e kindje, het is allemaal zo spannend. Ik was echt even bang dat mijn baarmoeder kan scheuren ofzo.... Ik voel mijn kindje nu nog wel bewegen...maar wat ben ik geschrokken zeg...mijn tas was eigenlijk ook veel te zwaar...  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ja logisch dat je geschrokken bent! Ik heb het ook een keer gedaan dus ik weet hoe het voelt...Maar als je iets niet vertrouwt moet je echt gewoon je vk bellen, dat ze je even extra checken... Daar zijn ze voor he :) Ik zeg altijd beter een keer te vaak bellen dan een keer te weinig! Maar als je je baby voelt, geen pijn meer hebt, zit het waarschijnlijk wel goed...Je spieren zijn ver uitgerekt nu dus alles is wat minder sterk he ;) En na de 30 weken gaat je baby een groeispurt maken dus wordt het extra zwaar, echt tillen achterwege laten nu hoor!   Enne, gefeliciteerd nog met je zwangerschap! Spannend he?  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden