anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 

Dag dames,

Sinds enkele dagen heb ik last van toch wel een bijzonder lastig kwaaltje namelijk het alles verklarende woord 'verstopping'. Na aardig wat speurwerk op internet kwam ik er achter dat je gebroken lijnzaad moest kopen en 1 1/2 eetlepel moet mengen in een bakje yoghurt. Nou het werkt!!!! Dus mochten er nou dames zijn die tegen hetzelfde probleem aanlopen, even langs de supermarkt en in het schap van Zonnatura vind je het. Het is nagenoeg smakeloos, dus deze dame gaat elke avond een schaaltje yoghurt eten. Het is ook alles behalve schadelijk, dus niets wat je tegen kan houden om dit te proberen. De verloskundige zei dat het geen kwaad kon. Ook kun je Roosvicee laxo proberen, maar ik wilde starten met grof geschud. En dat heeft na een dag al resultaat. Nu zit ik lekker aan de Roosvicee (iets minder lekker, maar ach).

Hopelijk hebben jullie er geen last van, maar volgens de verloskundige hebben héél véél dames hier last van... Dus probeer gewoon de gebroken lijnzaad :-)

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

8 glazen lijkt me wat veel, ik doe 2 glazen per dag en dan mix ik het echt best dik. 1/4 roosvicee en 3/4 water. Ook om de dag een schaaltje yoghurt met 2 eetlepels lijnzaad en ik heb echt niets meer te klagen. Met de lijnzaad doe ik soms weleens een keer overslaan, omdat ik niet wil dat m'n darmen er aan gaan wennen. Maar dat is waarschijnlijk m'n eigen bedenksel.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb ook maar eens de Roosvicee gehaald en de lijnzaad. Heb toch wel last van verstoppingen. Hoeveel roosvicee glazen per dag moet je ervan drinken dat het voor een gezonde doorstroming zorgt? Ik ben altijd van de aanmaak drinkjes en drink er al gauw 8 glazen per dag. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Kan die roosvicee laxo ook geen kwaad dan? Normaal is het voldoende om vezelrijke voeding te eten (zoals dus die lijnzaad). Ik heb er zelf gelukkig nog niet echt last van, maar alvast bedankt voor de tip!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

die roosvicee kan idd geen kwaad is dit hebben ze ook tegen mij gezegd de vorige zwangerschap. Wat bij mij trouwens ook wel helpt is op de nuchtere maag lauw water drinken... 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden