anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 7 reacties

 
Hoi ,

Ik heb een vraagje :)

Ik ben nu 37 + 4 weken zwanger en ik houd sinds een week of twee onwijs veel vocht vast.

Mijn voeten zijn helemaal opgezwollen en nu begint het vocht ook naar boven te "kruipen". Mijn vingers zijn helemaal dik en mijn bovenbenen...

Nou weet ik dat het normaal is om een beetje vocht vast te houden maar ik begin te twijfelen omdat ik ook moeite heb met adem halen en hoofdpijn heb. Bewegen doet zo'n zeer! 
Het is net alsof mijn knieen het gewicht niet kunnen houden. Mijn bekken zijn helemaal kapot voelt het wel en ik probeer wel vaak naar de wc te gaan omdat ik het idee heb dat de baby ook aan het indalen is. Veel steken en harde buiken onderin.

Nu begin ik ongerust te worden en me af te vragen of ik actie moet ondernemen of dat iemand hier al ervaring mee heeft gehad??


Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

wow dat is heftig! Maaaarrrr van harte gefeliciteerd met de kleine!!  Kunnen we je verwachten bij Forumvoorouders.nl? ;)  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

uhm... sorry voor de late reactie!! maareh het verhaal is als volgt afgelopen.. de woensdag ben ik opgenomen in het ziekenhuis met het feit dat ik teveel eiwitten aan het verliezen was. dit in combinatie met mijn hoge bloeddruk en de rest van de symptonen vonden ze dat ik teveel richting zwangerschaps vergiftiging ging en ben ik gelijk opgenomen. volgende dag ben ik ingeleid en vrijdag nacht is de kleine geboren.. had ook nog zware koorts tijdens de bevalling... al met al... laat je zeker checken!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

en, hoe is het gegaan? als het zo plots op komt zetten is idd een beetje eng, goed dat je er niet mee gewacht hebt... wat bij mij geholpen heeft is het drinken van verse kokosnootwater, maar ik hield vocht vast gedurende de hele zwangerschap, dus niet dat het ineens op kwam zetten... hoop dat alles goed is met jou en de baby!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ben net geweest... iets verhoogde bloeddruk maar ze zegt aangezien de symptonen wil ze toch dat ik even langs het ziekenhuis ga. vooral omdat ik zoveel vocht vasthou. in het ziekenhuis gaan ze bloed prikken om naar de eiwitten te kijken en word er een hartfilmpje gemaakt. het kan namelijk zijn dat het lichaampje het niet meer trekt (van mij) en dat willen ze dus gaan controleren want het kan beschadigingen maken aan de lever, nieren etc.  dus straks even langs het ziekenhuis en duimen dat we er stiekem ook een echo bij krijgen ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Klinkt spannend.. Hoop ook voor je dat je een echo krijgt en dat er verder niks ernstigs is. Succes meid!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey. Ik zou even bellen naar je vk. Omdat je hoofdpijn erbij hebt kan je wat anders hebben. Zou ook niet afwachten tot je volgende afspraak Niks opzoeken op internet en wél bellen! Laat je weten hoe het is gegaan?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb morgenochtend toevallig een afspraak ... dan vraag ik het gelijk en laat ik het gelijk weten ;)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden