anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 1 reactie

 

Dag dames,

Volgens mij zit ik in een beginnend stadium van 'vocht vasthouden' wat heel niet gek is met dit warme weer (de komende dagen). Vooral m'n handen, voeten vallen vooralsnog mee.

Nu heb ik gezocht naar tips, maar veel doe ik al (kussen onder m'n voeten 's nachts, 's avonds beentjes omhoog, veel drinken, geen zout eten). Wel las ik dat bleekselderij eten ook goed werkt. Dus dat, samen met nog meer drinken, ga ik gewoon proberen.

Maar misschien heeft hier iemand ook een tip voor! Wat werkt/ werkte goed bij jou en welke dingen mag je echt niet (eten)? Zoute frietjes bijvoorbeeld lijkt me geen goed idee... :-(

Veel groetjes en veel succes allemaal met dit warme weer!

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Brandnetelthee schijnt te helpen, werkt vochtafdrijvend. Daarnaast niet teveel stil zitten, beweging zorgt voor goede doorbloeding. Teveel lopen en stilstaan is daarentegen geen goed idee. Niet met je benen over elkaar zitten, is ook niet goed voor de doorbloeding. En verder inderdaad met de benen omhoog!   Succes met de laatste weekjes!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden