anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 1 reactie

 
Dag Dames,

Vraagje
Zaterdag op zondag nacht heb ik flinke weeen gehad. Om 6 uur is de VK gekomen. Toen bleek dat ik nog geen ontsluiting had. Ze zou om 9 uur terug komen. Wederom geen ontsluiting. Afgesproken met haar dat ik tot 12 uur zou wachten. Als ze er dan weer zou zijn en ik had geen ontsluiting dan had ik naar het ziekenhuis gemogen. Als dit wel zo was zouden we gewoon thuis verder gaan.

De weeen zijn vanaf toen afgenomen. Ze heeft niet meer gekeken naar ontsluiting omdat de weeen zo goed als weg waren.

Nu heb ik een beurs gevoel in mijn buik. Ik heb er niet van kunnen slapen. Zelfs harde buiken doen erg zeer!
Ik wil graag bellen met de vraag of ze hier wat aan kunnen doen.. mij inleiden ofzo..

Heeft iemand ervaring met de buikpijn (vanaf de linkerkant van mijn heup.. over mijn buik door... helemaal tot aan de rechterkant van mijn heup) en weet iemand wat ik daaraan kan doen.

Weet iemand ook of ze om deze reden inleiden?

Rusten zit er nl niet meer in.. Als ik lig wordt het NOG erger..

Gr Alana

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

zolang het goed gaat met het kindje gaan ze je niet inleiden!! datbeurse gevoel kan je best overgehouden hebben aan je weeen maar zodra het echte weeen waren hoef je je geen zorgen te maken en komt je kindje er echt snel vanzelf wel!! wanneer slapen echt een drama is kan je wel evt vragen of ze je een nachtje in het zh opnemen en dan dienen ze je een slaapmiddeltje toe zodat je wel een nacht goed slaapt. maar je kindje "halen" omdat jij een beurs gevoel heb doen ze denk ik niet! mijn beide kindjes zijn gehaald omdat ze niet meer bewogen en ze gaan dan eerst goed na of het kindje eronder lijdt zodra ze dat zien gaan ze het halen maar zodra ze zien dat het kindje het goed maakt laten ze de natuur zijn gang gaan!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden