anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo,

Ik ben al een tijdje lid van het forum en ook al een tijdje bezig om samen met mijn mannetje zwanger te worden. We zijn sinds vorig jaar december aan het proberen, en we hebben afgelopen maand voor het eerst ovulatietesten gebruikt omdat mijn periodes heel erg onregelmatig zijn.

Het begin van mijn laatste menstruatie was op 27 september. De ovulatietesten gaven aan dat ik maandag 15 oktober of dinsdag 16 oktober mijn eisprong zou hebben.

Dat is nu twee weken geleden. Wanneer is de beste dag dat ik kan beginnen met testen?

Ik lees op internet verschillend aantal dagen; sommige zeggen 14 dagen na de eisprong en sommige zeggen 19 dagen. Ik wil zo graag testen, maar ben zo bang voor een negatief resultaat!!

 

Wie kan me adviseren?

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Op www.sensitest.nl kun je het invullen en dan zie je wanneer je kunt gaan testen.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ik ben een ster in te vroeg testen dus ik zeg 19 dagen of langer wachten. heeeeeeel moeilijk ik weet het    SUCCES! liefs Nynke

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden