anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 9 reacties

 
Das dames,

Momenteel ben ik 37,5 week zwanger.
De laatste dagen veel last van buikpijn.

Vannacht werd ik wakker, Toen had ik een buikpijn wat ongeveer zo voelde als... Als je bent wezen uit eten en je hebt wat verkeerds gegeten.. Alleen dan veel sterker.. Ik voelde dit opkomen en wegzakken.. Zo'n 3x. Daarna ben ik weer in slaap gevallen.

Waren dit misschien weeen? Het is nl ons eerste kindje en ik weet niet hoe een wee voelt

Groetjes

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb het nagevraagd en het waren idd oefen weeen. Toch spannend allemaal!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Een wee heeft een hoogtepunt en zakt daarna wel weer weg! Net als een golf. Hij komt langzaam, heeft een hoogtepunt en zakt dan weer af. Ik weet alleen niet hoe een "gewone" wee voelt want ik had alleen maar rugweeen! Meid, succes als het begonnen is!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Morgen moet ik naar de VK. Zal het daar ook es navragen. Groetjes

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

het kan ook een oefenwee zijn!! ik hbe al 2 bevallingen achter de rug maar wanneeriemand mij vraagt: omschrijf eens een wee zou ik niet weten wat ik zeggen moet!!! het is een soort samentrekking van je spieren/banden en idd wat bloemetje zegt er zit een hoogtepunt in en zak daarna weer weg!! wanneer je het 3x hebt gehad en nu niet meer denk ik meer aan oefenweeen anders had het wel doorgezet!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

tja... zo iets kan je toch ook niet echt uit leggen... en komt en het gaan... heeft inderdaad een hoogte punt... en tja... na de loop van tijd worden ze steeds heftiger... maar dat kan soms over uren heen gaan... maar dit klinkt inderdaad als oefenweeen...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

oooooooooja... ik had door echt weeen niet echt weer in slaap kunnen vakken... dus denk inderdaad 3 oefen weeen... en wie weet dat het binnen kort begingt

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Spannend.. Aan de ene kant denk ik... jaaaa komt eruit..! ik wil je zien en vasthouden en knuffelen.. Aan de andere kant denk ik... ik ben bang! blijf nog maar ff zitten Hadden jullie dat ook?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik lees hier over een langzaam op komen en dan weer afzakken.. dit hoefd niet ik had bij mijn zoon vanaf het begin een weeen storm bij mij bleef de wee heel lang handen dus ik had geen piep maar een dak en dit aan elkaar geplakt.. zodra er een ritme in komt en ze komen om de 5 min kun je spreken over echte weeen.. een kleine tip mocht de pijn aanhouden dan moet je eens onder douche gaan bij weeen versterkt dit onder de douche de rest niet dat zakt juist iets of helemaal af

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hier zijn de weeen nooit regelmaatig gewwest maar goed geloof dat wij een uitzondering waren....

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden