Anoniem 9 jaar geleden 9 reacties

 

Hallo, Ik ben 42 jaar en zwanger van mijn tweede kindje nu net zo,n zes weekjes alleen weet ik niet wat te doen, ik weet dat ik er echt zelf uit moet komen alleen weet ik het niet en kom ik er zelf echt niet uit en wil ik graag wat meningen horen.

Heb een gezonde zoon van 3.5 en weet niet of ik wel een tweede wil ook gezien mijn leeftijd maar weg laten halen weet ik ook niet of ik dat wel wil aan mijn man heb ik ook niet zo heel veel die houd het er liever bij eentje maarja nu we zwanger zijn is het toch heel moeilijk.

Ik weet dat niet echt iemand me kan helpen en dat ik het toch echt zelf moet beslissen wat te doen maar ik lees graag wat reakties misschien kan iemand anders me wel helpen.

Alvast bedankt.

 

Sunshine

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

Lastig, ikzelf zou dan geen kindje meer willen, niet bewust. maar als het er per ongeluk zou komen, dan is het wel welkom. Misschien heb je hier wat aan: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/zwangerschap/40280-zwanger-worden-en-zijn-boven-je-40ste.html   ps oh ik zie dat dit topic al ouder is, pff late reactie dan, maar hoe gaat het nu??

Anoniem 8 jaar geleden

Ik ben eigenlijk ook wel heel erg benieuwd. Wat heb je uiteindelijk gedaan en ben je blij met je 'keuze'?

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo Sunshine! Wat heb je uiteindelijk gedaan? Toch gehouden? Wat een kopzorgen leveren dit soort situaties toch op he! Maar het is eigenlijk wel een luxe probleem waar je last van had. Ik denk aan je berichtjes te zien dat je hebt besloten om het uiteindelijk toch te houden.

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo bedankt voor je mailtje, En misschien is dat ook wel zo tuurlijk is het iets heel moois maar komt gelijk ook veel bij kijken. Ja die verschrikkelijke twijfel daar word ik niet goed van ene keer denk ik zo dan weer zo daarom is het zo moeilijk, je leven veranderd weer met nog eentje erbij maar weg laten halen is ook weer zowat omdat je het ook zijn hele leuke kanten heeft. En ja het helpt niet echt nee dat klopt misschien wel maar wilde het gewoon eventjes van me af schrijven verder kan je er met niemand over praten en wil je ook niet echt dus vandaar ik het zo eventjes doe. Nogmaals bedankt en geniet lekker van het moeder zijn want dat is werkelijk iets geweldigs.  

Anoniem 9 jaar geleden

Dank je wel voor je reaktie en je hebt helemaal gelijk het is zeker een zegening dat het me nog overkomt op deze leeftijd. En dat denk ik ook dat het erg leuk is voor mijn zoontje maar om het nou alleen voor hem te doen er komt nog  zoveel meer bij kijken en kan ik er helaas (nog) niet van genieten en daar baal ik best wel van en vind ik ook heel erg wel. En ja die keuze is er inderdaad wel alleen valt die niet mee en is die erg moeilijk. En dat dit mijn laatste kans is dat klopt ook helemaal voel me nu al te oud ervoor dus ;-)  

Anoniem 9 jaar geleden

ik zie het als als een groot geschenk dat je nog een kindje in jullie armen mogensluiten  en oud wat is oud 42 is en kan nog altijd allen kunnen er meer rsioos ziijn maar het hoeft niet he! over leg dat eerst eens met een vk en vraag haar om advies. je twijfelt en dat zegt al genoeg ben ik bang dus denk goed na.   is en blijft joun keuze en denk hoe meer mensen hun mening gaan geven het steeds moeilijk voor jou gaat worden een keuze te maken. heel veel sterkte xxx

Anoniem 9 jaar geleden

ja zoals dromertje al zegt... het is aan jou. Al is mijn opinie dat de keuze er niet meer is, je bent zwanger, er is al een leven gemaakt... Lijkt het je niet leuk om een broertje of zusje aan je zoontje te geven? die zit nu juist in de leeftijd dat hij het leuk en intressant zal vinden... En gezien je leeftijd is het wellicht je laatste kans... Ik zou er lekker voor gaan, het is een zegening in een hoekje :)  

Anoniem 9 jaar geleden

De beslissing ligt inderdaad bij jou zelf.. Ik ben zelf geen voor stander van weg halen ik heb dit 1keer gedaan en dit was voor mij een lichamelijk en geestelijke hel.. Op oudere leeftijd heeft natuurlijk meer risico's maar het is natuurlijk wel zo dat het misschien wel je laatste kans is om nog een kindje te krijgen.. als ik jou was zou ik alle positieve en negatieve dingen op papier zetten misschien dat het dan makkelijker word om te beslissen

Anoniem 9 jaar geleden

Bedankt voor je reaktie, ik ga je advies opvolgen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden