Anoniem 9 jaar geleden 139 reacties

 

hallo allemaal

 

Ik ben Claudia 30 jaar en vorige maand gestopt met de pil we hebben besloten om een gezinnetje te vormen  nu heb ik sinds een week gevoelige borsten vannacht er zelfs wakker van geworden moodswings kan zomaar in het huilen uitbarsten raar gevoel in mijn onderbuik en ik heb veel trek in zoute dingen .

Vanmorgen een test gedaan ( volgende moet ik pas menstrueren  ) helaas negatief  we hebben ondertussen al heel wat testjes gedaan (ook voordat we met de pil waren gestopt you never know ) en elke keer een teleurstelling zeker nu de laatste weken omdat we er daadwerkelijk voor gaan .

Ik ben blij dat ik dit forum gevonden heb aangezien ik er verder met niemand over praat tot we zwanger zijn ( wel met vriendlief natuurlijk) en de kapster weet het tja ook die hebben zwijgplicht .

Kan iemand mij vertellen wat ik het beste kan doen ???

greetz Claudje

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 139 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

Heey Saartje Wat ontzettend mooi meid gefeliciteerd nogmaals !!!en nu lekker shoppen maar dat zul je niet erg vinden hahaha , hier gaat ie zijn gangetje hoofdpijn begint alweer wat af te nemen dus alleen net vlagen misselijk en krampjes in mijn onderbuik .Gister onze ouders uitgenodigd en die waren dolblij denk alleen dat mijn vader het nog niet zo beseft haha ♥♥♥

Anoniem 9 jaar geleden

van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschappen! ik was wel heel misselijk maar pas na 8 a 9 weken zwangerschap  geniet er van! groetjes candy

Anoniem 9 jaar geleden

Claudje, even een update. Gisteren de echo gehad en we krijgen een jongetje!!! Joepie, we zijn echt heel erg blij. Hoe is het met jou? Voel je je nog goed?

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ben helemaal niet misselijk geweest ging me wel naar voelen als mijn maag te leeg werd dus had altijd creackers of kleine koekjes bij me maar ben daar in tegen wel heel moe geweest ( bloedarmoede en bloeddruk van gemiddeld 95/50)

Anoniem 9 jaar geleden

En Claudje, was de test iets donkerder vanochtend? Vind het zo leuk voor jullie!!!

Anoniem 9 jaar geleden

Hey Saartje Jaaaa hij is donkerder hahaha zo gaaf dit echt een enorme opluchting Vannacht echt bijna niet geslapen van de spanning ook omdat ik barstende koppijn had ,ik had zoiets van nee geen ongi hoofdpijn maar de test was wederom positief ik zal straks een foto plaatsen van de 2 testjes . Hoe is het met jou ? Nog steeds lekker op vakantie ? Liefs Claudje

Anoniem 9 jaar geleden

O, Claudje, wat leuk!!! De hoofdpijn kan ook door de zwangerschap komen he, sommige vrouwen hebben daar last van. Drink veel water en neem desnoods paracetamol. Dit mag je gerust slikken tijdens de zwangerschap, maximaal 6 x 500mg per dag. Hoe voel jij je verder? Al ergens last van?   Met mij gaat alles goed. Donderdag terug gekomen van vakantie, was echt heerlijk. En ook heel gek, de laatste vakantie met z'n tweetjes. Toch wel een vreemde gedachte. Morgenavond heb ik de geslachtsecho. En ik ben toch wel erg zenuwachtig merk ik. Ik hoop dat ze het al kunnen zien, want mijn man en ik willen het allebei zo graag weten, hihi.

Anoniem 9 jaar geleden

testje van gisteren en van vanmorgen. :D Het verschil is echt duidelijk zichtbaar. (zoo ook de streepjes!!)

Anoniem 9 jaar geleden

oooooo wat spannend !!!! hahaha wat gaat het snel zeg !!! ja opzich voel ik me wel goed lichte hoofdpijn en wat misselijk maar nog niet innige vriendjes met de w.c hahaha ben benieuwd hoe lang het duurt voordat begint

Anoniem 9 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap dat is inderdaad een groot verschril en dan in 1nacht tijd

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden