anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 
goede avond dames, ik moet even mijn ei (hoe toepaselijk) en hoofdspinsels kwijt: ik ben 15 jan voor het laatst ongi geweest, ik had 29 en 30 positive ovulatie testen maar door omstandigheden die niet volop benut wel hebben we sex gehad maar hij is op mn buik klaargekomen daarna wel het werk met zijn handen afgemaakt en daar kan sperma aangezeten hebben. gisteren (5 februari) heb ik kramp zoals ik ongi moet worden gevoeld, heb sindsdien hoofdpijn en ben misselijk. ook heb ik heel veel (tot klodders aan toe) wit slijm wel merk ik vandaag dat mijn darmen wat van streek zijn (veel gerommel) ook een ovutest gedaan en daar was een heel licht tweede streepje te zien wishfull thinking? of toch redelijke kans op een zwangerschap? (ps spannend ook hoor zo'n eerste post meteen met de billen bloot)

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dank je dames voor jullie reacties (ik kan op 1 of andere manier niet op mijn telefoon reageren?) Ik denk het zelf ook hoor, ondertussen is mijn lijf me wel voor de gek aan het houden of ik ben er teveel mee bezig, het zou me niks verbazen als daardoor alleen al mijn ongi uitblijft volgende week.  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik denk idd dat je er te veel mee bezig bent er heersen ook een hoop virussen dus misschien zijn je darmen wat van streek en kreeg je daar ook die kramp van! probeer het een beetje los te laten en dan zal je zelf zien dat een maand veel korter duurt wanneer je niet iedere dag op de kalender kijkt om te zien of het al weer kan!!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik denk dat de kans heeeel klein is. sperma moet over het algemeen dieper naar binnen gebracht worden dan "een beetje op je vinger hebben" als hij in je klaar komt word het ook met kracht verder naar binnen gebracht 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik zou ook zeggen wishfull thinking..

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden