Anoniem 9 jaar geleden 18 reacties

 

Ik ben 4 maanden geleden met de pil gestopt en nu lijkt het erop dat ik zwanger ben. Ik herken de steekjes en krampjes in mijn onderbuik, de onuitstaanbare chagrijnige buien, ik ben moe en ik heb zeer gespannen borsten.
Mijn NOD is eigenlijk dinsdag pas, maar ik heb gisteren toch alvast getest. 's Morgens vroeg en 's middags nog een keer. Beide testen gaven binnen 15 seconden een licht positieve uitslag (een dun fel streepje en de rest licht blauw)

Nog heel pril dus...en nog even afwachten, maar stiekem al heel gelukkig!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 18 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

Het is niet dat ik een test MOET doen...dat wilde ik zelf. Maar het is overduidelijk hoor. ..wederom een positieve test. 15 juni een echo .. omdat we daarna 3 weken op vakantie gaan. Ben super blij!

Anoniem 9 jaar geleden

Het is niet dat ik een test MOET doen...dat wilde ik zelf. Maar het is overduidelijk hoor. ..wederom een positieve test. 15 juni een echo .. omdat we daarna 3 weken op vakantie gaan. Ben super blij!

Anoniem 9 jaar geleden

Het is niet dat ik een test MOET doen...dat wilde ik zelf. Maar het is overduidelijk hoor. ..wederom een positieve test. 15 juni een echo .. omdat we daarna 3 weken op vakantie gaan. Ben super blij!

Anoniem 9 jaar geleden

Super... Gefeliciteerd :) Is wel spannend tot aan de echo... Liefs Anne

Anoniem 9 jaar geleden

Dat wachten is best heel lastig! Ik ben nu drie dagen overtijd... Misselijk, vlagen van vermoeidheid, kramp in m'n buik. En opeens komen alle geuren veel intenser binnen! Dus stiekum denk ik wel een beetje zwanger te zijn.  Maar ook als ik het 'zeker' weet dmv een test is het nog steeds spannend of het doorzet.  Mammie, ik woon in Azie. En ik maak hier niet zo graag gebruik van de gezondheidszorg, dus hoe we dat gaan doen weet ik nog niet... Misschien dat ik daarom het testen ook wel uitstel. Van 't weekend ga ik op zoek naar een test.  Zwanger zijn, over een jaar een kindje hebben, 't lijkt me geweldig! Tegelijkertijd geniet ik ook wel van het leven zoals we het nu nog leiden. Ik moet nog even wennen aan het idee dat dat binnenkort allemaal wel eens heel hard zou kunnen veranderen! 

Anoniem 9 jaar geleden

Iedereen gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Ik zou helemaal gek worden als ik continu een test zou moeten doen, goedkoop zijn de testen ook niet. Misschien heb ik makkelijk praten omdat ik al 2 kids heb en nu zwanger van de derde ben.. En eigenlijk niet gepland, dokter zegt dat ik heel vruchtbaar ben en daarom heel snel zwanger kan raken. Maar ik was vorige week 3 dagen over tijd, ikke toch maar test gedaan en eigenlijk niet eens bij stilgestaan dat het ook positief kon zijn, vorige maand was ik ook paar dagen over tijd maar werd toen toch ongesteld. Niet eens gewacht tot mijn vriend thuis was gewoon hopla testen en op tafel gelegd en toen ik keek was het positief. Helemaal blij en oeps gevoel erbij. Mijn vriend dolgelukkig, mijn andere twee kinderen zijn van een andere vader helaas dus des te leuker vind mijn huidige vriend het. We hebben wel besloten om onze omgeving pas na de eerste echo op 5 juni t grote nieuws te vertellen. Mijn moeder weet t natuurlijk al want zij weet alles altijd als eerst. Dus bij mij gaat zwanger raken heel snel en lijkt me verschrikkelijk om in een situatie te zitten waarbij je telkens teleurgesteld wordt. Groetjes Anne

Anoniem 9 jaar geleden

5 weken klinkt idd als een goede start! Scheelt weer in die eerste moeilijke 12 weken...  Ik snap het testen wel hoor, als ik een kruidvat in de buurt had begon het nu waarschijnlijk extra te kriebelen. Maar 'k woon in het buitenland en heb geen idee hoe je in deze taal een test koopt, dus zolang ik dat nog niet heb uitgevonden kan ik toch niet veel anders doen dan wachten en geduld hebben :-)  Maar zo'n forum is stiekum wel hardstikke leuk, jullie ervaringen lezen, ongeacht of ik binnenkort bij de club hoor of niet. 

Anoniem 9 jaar geleden

XAYA waar kom je vandaan dan / waar woon je? Ik ben zeer benieuwd, je bent dus nog steeds overtijd begrijp ik... spannend hoor! Maarre hoe ga je dan zo ie zo een test kopen?? Haha met handen en voeten ;-) , ach die testen zullen er heus wel overal ongeveer hetzelfde uitzien. Houd je me op de hoogte? Groetjes!

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Loezepoes, Ik kon ook niet wachten hoor en heb ruim drie dagen voor mijn NOD getest en het was direct en zeer duidelijk positief. Was wel zo'n speciale extra gevoelige test. Maar ik was heel blij dat ik het direct wist hoor, wachten is niet echt mijn ding...   Groetjes Bica

Anoniem 9 jaar geleden

Ook ik snap je reactie Mammie. Bij mijn eerste kindje..nu 4 jaar geleden was ik in de eerste maand van het "proberen" al zwanger. De menstruatie bleef uit, maar dacht dat mijn cyclus nog op gang moest komen. Ik testte destijds een paar keer puur uit nieuwsgierigheid maar ze bleven negatief. Wel had ik ontzettende buikpijn en daarom ben ik op een goede dag maar naar de huisarts gegaan. Daar bleek ik na een test toch hartstikke zwanger..al dik 7 weken, ik had last van innestelingskramp. Ik was echt verbaasd en blij verrast met dit nieuws.   Dit keer herkende ik dezelfde klachten, en ja..het is wat aan de vroege kant en ik ben me ervan bewust dat het nog alle kanten op kan gaan. Maar ik was wederom nieuwsgierig en ach..2 testjes voor € 10,- .. ik dacht..wat kan mij het schelen. En prompt, allebei positief. Intussen ben ik (nog) niet ongesteld geworden en houden de 'klachten' aan. Nog steeds is het afwachten, en wellicht gooi ik er eind deze week nog een testje tegenaan. Maar pure nieuwsgierigheid dus, en me er van bewust dat deze test nog geen uitsluitsel geeft. Daarom heb ik dit alleen even op dit forum gedeeld, en met mijn man uiteraard...maar verder nog met niemand.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden