anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 2 reacties

 
hallo allemaal, Ik ben net nieuw hier en heb vorige week een zwangerschaps test gedaan. Volgens de test was ik 2-3 weken zwanger. maar hoe kan ik nu de preciese uigerekende datum weten? neem aan dat het te vroeg is voor een echo en heb hiervoor ook vaak onregelmatige cyclussen gehad. groetjes christa

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

er zijn verschillende sites die je hiermee kunnen helpen, maar de vk kan je het meest vertellen. Maar om een idee te krijgen: http://www.ikbenzwanger.com/uitgerekende_datum.php succes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik weet wel dat de eerste dag van mn laatste menstruatie op 22 dec. was... dat scheelt weer en dat klopt ook wel want bij een andere stond weer dat met die datum mijn meest vruchtbare dagen 3-7 januari waren en toen was mn vriend net vrij hihihi maar 9 maanden zwanger zaten wij weer te denken aan begin oktober. rekenen ze met 9 maanden altijd vanaf de laatste menstruatie? want dan ben je toch eigenlijk nog  niet zwanger?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden