anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 9 reacties

 

Hallo Allemaal,

Vorige week heb ik mijn eisprong gehad.
De dagen daarna had ik 'ineens' last van een aantal dingentjes.
Krampjes, pijnelijke en veel groteren borsten, pijnlijk en bloedend tandvlees, een heel licht maar donerder lijntje van mijn navel naar schaambeen.
De Krampjes waren kleine steekjes die mijn lies in trokken, rond mijn navel.
Gister de 6e dag waren het iets ergeren krampen.
Nu zijn de Krampjes weg.
Nog wel mijn borsten en de anderen 'verschijningen'
Van morgen een vlaag van misselijk die weg trok met eten.
Ik heb iets heel licht roze verlies gehad tijden het afvegen.

Op 2e kerstdag willen we testen.
Ik vind het zo spannend.
Ik voel zoveel dat ik denk JA het is raak.
Maar willen we het niet zograag dat ik van alles voel dat niets zegt.
Het is ons eerste kindje dus ik zou het niet weten..
Echt hopen durf ik niet maar doe je natuurlijk wel!
Herkent iemand hier iets van?

Liefs BallerinaTinkerbell

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Voor hun is het ook zo veel makkelijker praten. Jij voelt alles en je zegt het maar voelen kunnen ze het helaas niet. Voor een man lijkt het simpel 'je bent ongesteld geweest dus niet zwanger' Mijn vriend kijkt wel heel erg uit naar de test maar kan er veel makkelijker op wachten dan ik. Hij was ook heel verbaast dat ik zaterdag (al) wil testen. Mijn geduld is op ;) Het ene moment dacht ik, ik weet heel zeker ik ben zwang Maar het anderen moment denk ik weer,nee je houd jezelf voor de gek. En alleen blijven zeggen dat ik het zo 'voel' wil ik niet. Om gek van te worden! Teveel hopen durf ik niet maar doe ik toch. Nu heb ik weer 'normale' buikpijn en ben ik weer bang dat ik toch ongesteld wordt. Afwachten.... Hoop je op een posi test of toch wel opgelucht als het niet zo is? voor nu het liefst zo snel mogelijk duidelijkheid!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo, Hoop dat je een mooie uitslag krijgt op 2de kerstdag. Ik heb ook pijn aan mijn rechterzij, bij mijn lies en ben de laatste tijd heel erg moe. Maar het is bij mij ook nog niet bekend dat ik zwanger ben. Ik ga over een weekje weer een uitslag doen. Zijn de steken in je zij erg vervelend ... alsof het lichte messteken zijn? Of valt t bij jou mee...

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Cina, Spannend hé! Ik hoop ook voor jullie dat er een mooie positieve test mag zijn! Ik kan mij niet meer inhouden tot 2e kerstdag (hoe mooi het idee van een positieve test met kerst ook is) aanstaande zaterdag de 22e is het 14 dagen na de eissprong en gaan we testen. De steekjes, Krampjes begonnen echt als een soort prikkelingen goed voelbaar maar niet echt pijnlijk. Dit werd in de loop van de dagen steeds wat 'scherper'. Het waren steekjes, Krampjes heel laag boven mijn schaambeen, rechts in mijn buik en trokken mijn liezen en bovenbeen in. Ook een aantal steekjes rond / onder mijn navel. Afgelopenn donderdag avond werden het wat heverigeren krampen wat heel de vrijdag ook nog was. Zins gister heb uk helemaal geen steekjes f krampen meer gehad. Wel heel erg pijnelijke borsten, als ik iets harder moet lopen zou ik het liefst mijn borsten vasthouden! Ondanks dat mijn borsten zo pijnlijk zijn, zijn ze heel zacht. Normaal als ze wat opgezet en pijnlijk zijn, zijn ze ook heel hard en stevig. Heb jij nog meer 'verschijningen'? Is dit jullie eerste kindje? Op welke dag kan jij gaan testen? Zo lastig omdat je zoveel voelt. Ik hield me nog zo voor er niet teveel mee bezig te zijn en het wel te zien. Maar echt lukken wilt dat niet!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Sorry voor spelfouten! Blijft lastig zo'n touch screen op je mobiel.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hi,  De steekjes en krampen in je rechterzij. Hoe jij ze beschrijft ... dat heb ik ook. Vorige week was het iets meer, nu komt het weer terug... Ik moet vaak plassen. Wordt soms gek van het steeds opstaan en naar Toilet gaan. Heel erg moe en soms duizelig... Ik heb normaal gesproken erg veel energie, en nu ben ik al moe als ik even de afwas heb gedaan. Ik was niet echt bezig om zwanger te raken. We zijn pas samen. Ik slik de pil niet, we gebruikte de condoom... nu hadden we 2x geen condoom gebruikt. (natuurlijk erg dom) Maar als ik zwanger ben is een kindje meer dan welkom. Nu afwachten..  Ben wel ongesteld geweest, maar dit was deze keer niet zo heftig als normaal. Maar vraag me af waar die steken in mijn zij dan vandaan moeten komen als ik niet zwanger ben... Ben gewoon erg bang.    

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Kan me voorstellen hoe je, je voelt! Je let op alles, voelt alles. Zou het niet een innestellings bloeding geweest kunnen zijn, inplaats van menstruatie? Een test daarna blijft negatief? Pff wat een onzekerheid dan meid! Helemaal als het niet de bedoeling was. Kan er geen bloed geprikt worden om zo een zwangerschap te kunnen zien /uitsluiten? Wanneer was je menstruatie? Ben heel benieuwd wat de volgende test uitwijst voor jullie. Zolang er geen test is die duidelijkheid geeft is het gewoon zo onzeker, spannend en moeilijk om er niet aan te denken. De laatste dagen denk ik ook wel eens voel ik nu zoveel omdat ik constant aan denk of voel ik het ook. Ik hoop dat je snel duidelijkheid kan krijgen. Zo niet dan hopelijk met bloedprikken. Laat je het weten als je wat meer weet?

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ja heb de test later in de middag gedaan, en niet de ochtend. Schijnt dat je beter de ochtend urine kunt testen. Maar goed, ik kon niet wachten tot de ochtend. Voel me een vreemde in mijn eigen lichaam, ... deze kwaaltjes heb ik nog nooit gehad.  Ik hou je op de hoogte.. jij ook? Ben benieuwd naar je uitslag... ;)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Dat heb ik IND ook gelezen dat het in de ochtend beter is. Maar ik las ook verhalen dat sommigen vrouwen 1, 2 dagen voor de menstruatie al posi testen en ander een week over tijd nog negatief =\ Maar al dat lezen laat je ook weer bij elk ander iets weer twijfelen en maakt nog onzekerder. Dan denk ik, ok ik ga niet meer lezen. Maar ja... Toch die je het. De volgende test dus in de ochtend! Wanneer ga je testen? Ik laat het zeker weten! Vind al fijn om het tegen iemand te kunnen zeggen en praten die het ook voelt. Vriendlief ja die luistert maar voelt het niet dis zegt zo 'makkelijk' we wachten af.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ja is inderdaad fijn om met iemand erover te praten. Mijn vriend is ook van het afwachten.. hij zegt dan heel simpel... je hebt toch je menstruatie gehad... dan ben je niet zwanger. Maar toch voelt t allemaal raar van binnen... Ik denk dat ik nog even wacht en deze week donderdagochtend of vrijdag ochtend ga testen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden