anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 25 reacties

 
Hallo Allemaal! Ik ben Lis en mijn vriend en ik hebben een groote kinderwens. Sinds November 2011 ben ik gestopt met de pil om vervolgens in Janurari te gaan 'beginnen'. Nou is de eerste dag van mijn laatste menstruatie 1 januari geweest. Rond mijn vermoede eisprong hebben we meerdere malen gemeenschap gehad. Sinds een paar dagen heb ik last van misselijkheids vlagen, steeds hoofpijn, meer honger dan normaal, steken onderin mijn buik, droom ik elke nacht veel, ben ik veel duizelig en heel moe. Eigenlijk alles wat ik heb als ik normaal ongestelt ga worden. Nou werd ik vamorgen wakker en mijn borsten zijn opeens een cup maat grooter ze staan strak en gespannen. Maar ik heb geen zere borsten. Testen kan ik pas vanaf woensdag, toch heb ik vamorgen een test gedaan van clearbleu. Ik kreeg een horizontale streep en en onderin was hij een beetje vlekkerig. Zou ik echt in verwachting zijn of heb ik symptomen omdat ik het zo graag wil en denk dat ik in verwachting ben. Wat denken jullie? Groetjes, Lis

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 25 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi marina! wat goed dat je dit er even neerzet!!! ik denk dat een topic als deze een hoop vrouwenhoofden op hol brengt!  iedereen weet dat je tijdens een zwangerschap misselijk kan zijn dus ga je snel denken "ow volgens mij ben ik misselijk" of  "ow volgens mij voel ik een steekje" en opgezwolle borsten zijn de eerste  8a10 weken helemaal nog niet van toepassing!!! @snoesje je gaat nu voor ronde 2 en wil al beginnen met ovulatietesten?? laat het op zijn beloop meid en maak je eigen niet zo gek!!! je lichaam blokeerd volledig zodra jij je te veel ergens op focus!!!  en vraag je ook eens af of al die testen wel werken!!!  is jou temperatuur iedere dag hetzelfde?? mijn zwager heeft een etostest gedaan om te kijken of hij goed vruchtbaar is en daar kwam een superscore uit en het probleem zou niet bij hem leggen terwijl ze nu met icsie bezig zijn omdat hij maar voor 3%  werkend zaad heeft!!!!  niet alleen snoesje maar alle welwillende meiden hier wil ik tegen zeggen: doe rustig aan en geef je lichaam de tijd om dit zelf te regelen en ga niet meteen allemaal hulpmiddelen inzetten!! en laat vooral de romantiek niet uit je relatie gaan want dat is wel wat er gebeurt zodra je temperatuur aangeeft dat je eisprong eraan komt en jij meteen wilt gaan "klussen"

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

haaj snoesje!.. jaa denk dat ik toch nog maar even wacht, denk als ik het nu zou testen en het neg is dat je dan toch erg teleurgesteld bent. ik zal het je zeker laten weten!,, ( ben wel op vakantie vanaaf morgen dus na me vakantie laat ik het je weten) weet eigenlijk niet eens of dat kwaad kan stel als je zwanger bent en vliegen.. x

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi meiden. Ik snap elke kinderwens en hoop ook echt dat hij uitkomt voor jullie maar ik ben toch beetje voorzichtig met dit soort forum topic waarom zou je denken.... Ik snap ook jullie onzekerheid wel. maar ik ben regelmatig teleur gesteld in negatieve testen ook omdat ik allerlei vage klachten had en dus hoopte dat ik zwanger zou zijn. Helaas was dit echt toch grote teleurstelling elke keer. Het werd zo erg dat ik depresief werd en zelf mijn relatie kapot ging.  Nu ben ik 4 jaar met mijn huidige partner en wij waren helemaal niet bezig met zwanger worden en in eens was ik zwanger en vorig jaar zomer hebben we besloten voor een 2de kindje te gaan, in het begin hoopte ik dat het nu snel raak zou zijn maar na een paar teleurstellende maanden. Ben ik na gaan denken over hoe ik onze toekomst zou zien met maar 1 kind en ik heb besloten het op zijn beloop te laten en zou wel zien of het lukte en zo niet nou jammer dan maar voor mij zou het geen ramp zijn als het niet zou lukken en toen ik me er dus bij neer had gelegd kon ik de rust vinden en raakte ik snel zwanger.  Nogmaals ik hoop voor iedereen die vage vermoedens heeft dat het gelukt is maar leg je er ook bij neer als het niet zo is en ga niet elke maand denken vlak voor je periode voel ik iets of niet. Geniet van het leven zoals je het nu hebt en ga voor mijn part andere dromen realiseren en mocht je zwanger raken tja dan kun je andere dromen uitstellen. Groetjes marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ja maar kan ik nu al een test doen..?? ik ben nog niet overtijd ..? of moet ik wachten tot dinsdag..?? :$ x

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hi Rozalien, Ik zou toch even je NOD afwachten. Ik heb vorige maand ook 4 dagen voor mij NOD getest maar had er achteraf toch spijt van. Het is dan toch nog best vroeg. Nog een paar daagjes! Succes! Laat je even weten zodra je iets weet.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik denk dat je dan toch even een test moet doen, dan weet je het zeker! Succes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hallo damens.. wie kan mij een beetje helpen..? ik moet volgende week mijn menstr krijgen.. maar heb nu al bijna 1 week last van krampende/zeurende pijn links in mijn buik en straalt uit naar mijn lies en een beetje in mijn zij.. ik heb dit verder nooit gehad als ik net mijn menst zou krijgen, meestal wel krampen .. maar niet uitstralend naar mij lies.. ben ook wat misselijk en af en toe vreetbuien.. kan het zijn dat ik misschien zwanger zou kunnen zijn..?? wat ik heel erg hoop..??

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Supercin, Helaas was het bij mij niet raak. Ik werd zelfs 3 dagen voor mijn NOD ongi.  Mijn lichaam is duidelijk van slag geweest, maar of het komt door een mogelijke zwangerschap dat uiteindelijk een miskraam is geweest of dat ik er zo mee bezig ben geweest dat mijn lichaam hierop reageerde blijft de vraag.  Wij gaan nu voor ronde 2 maar ga nu ook gebruik maken van de ovulatietesten.  Ik hoop er iets minder mee bezig te zijn dan de eerste keer, maar of dit lukt... Hoe is het bij jou afgelopen? 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ Snoesje, ik heb precies dezelfde data, ook op 11 januari de laatste ongesteldheid begonnen. Echt wel spannend! Als ik zondag nog niet ongesteld ben ga ik testen. Sinds een aantal dagen heb ik wat klachten: - Snel moe - Het heel koud hebben of ineens heel warm - Vlagen van misselijkheid of ineens totaal geen trek in eten hebben - Pijnlijke borsten - Wisselende stemmingen/emotioneel Als je het internet afstruint is dit een behoorlijk typisch zwangerschapslijstje, maar dat zegt natuurlijk nog niets eigenlijk.  Heb jij al getest? Succes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi snoesje... de multivitamine met het foliumzuur erin is voldoende.... succes! gr vlindertje

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden