anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 6 reacties

 

Hallo,

Even voorstellen: Ik ben Daisy en ik ben 24 jaar. Ik heb bijna drie jaar een vaste relatie met een lieve man van 29. We hebben een huisje gekocht en trouwplannen, dus wat dat betreft is alles in orde. Nu heb ik wel een dringende vraag... Mijn vriend wil wel kinderen namelijk en ik niet..
Mijn eigen cyclus is echt ontzettend onregelmatig. Dan na 5 weken.pas weer een periode, dan na een half jaar. Daarom ben ik op mijn 16e de pil gaan slikken, om het.zelf een beetje te kunnen sturen zeg maar. Mijn periodes zonder pil zijn normaal te noemen, op de cyclus na. Helder rood met soms,wat dikker slijm, 5 tot 7 dagen en ik voelde niks. Met pil was het in het begin net zo, maar,de laatste jaren hooguit een of twee dagen wat dikker slijm, verder niks. Heel soms iets langer. Wel rugpijn.
Nu ben ik 18 november het laatst ongesteld geworden, of nou ja, wat bij mij ervoor door moet gaan dan. Dat betekent dat ik nu in mijn vruchtbare dagen zou moeten zitten, normalerwijze en zonder pilgebruik. Ik had echter na de stopweek de 21e weer moeten beginnen. Door de verhuizing vergeten en ik dacht nog een strip te hebben. Niet dus. Uiteindelijk heb ik de 28e, dus een week later, de pil pas weer gekregen. Ik ben wel direct weer begonnen, maar veel te laat. En doordat ik een vaste relatie heb, vrijen we zonder condoom. En dat is dus ook gebeurd, de afgelopen dagen.. Hoe groot is de kans dat ik nu zwanger kan zijn?

Groetjes,
Daisy

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik heb een vraagje. Ik ben nu bijna een jaar gestopt met de pil. En we vrijen ongeveer om de dag (toeval) Hoe snel kun je voelen dat je zwanger bent. Ik heb nu sinds gisteren hele erge pijnlijke tepels en gerommel/steekjes in mijn onderbuik. Ook ben ik humeurig en kan ik heel snel huilen ( gebeurde normaal gesproken nooit) Ben deze maand al 2x ongesteld geweest en daarna nog bruin verlies. Kan ik wel zwanger zijn nu?

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Doe een test, dan weet je het zeker. Ik voelde het helemaal niet of ik wel of niet zwanger was.   Wel had ik een week voordat ik ongesteld had moeten worden, slijmverlies met een beetje bloed en de dag erna een beetje bruine afscheiding. Omdat ik vaker die bruine afscheiding had een week van te voren, ging ik er vanuit dat er niks aan de hand was. Alleen dat slijmverlies heb ik eigenlijk ook altijd, maar niet met een sliertje bloed ertussen. Dat wordt ook wel innestelingsbloed genoemd. Dus misschien was dat wel een teken dat ik zwanger ben? Verder heb ik niets gemerkt, behalve dan dat ik overtijd was. Tenminste, als ik uit ging van een cyclus van 28 dagen. Dat was bij mij ook nog maar de vraag.   In ieder geval succes en wie weet ben je ook zwanger!!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

De kans bestaat maar die kans heb je zelfs met de pil. Enigste wat je kan doen is afwachten

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Wat betreft je "gerommel" met je menstruatie de laatste tijd, kan komen omdat je pil niet zwaar genoeg meer is. Ik heb ook vanaf mijn 15e de pil geslikt en dat was ook omdat ik geen vaste cyclussen had en zelfs soms na 2 weken alweer "ongesteld" was. Sinds Januari 2012 kreeg ik ook te maken met "gerommel" van de pil. Of dat nu achteraf door de "stress" van de voorbereidingen van onze bruiloft kwam weet ik niet, omdat ik na onze huwelijksreis gestopt ben. Maar al die maanden had ik wel steeds na 2 weken een kleine bloeding, terwijl ik normaal een cyclus had van 28 dagen zonder tussentijdse bloedingen. Dus het kan zijn dat je deze pil al "te lang" hebt geslikt, tenzij je dus in die 8 jaar al eens gewisseld hebt met de pil. Maar wie weet werkt deze gewoon niet meer effectief genoeg. Je zou het na kunnen vragen. Wat betreft je vraag of je zwanger zou kunnen zijn... dat kan inderdaad altijd, maar je moet echt geluk/pech hebben als het meteen de eerste keer lukt. Iedereen die voor een half jaar aantelt, valt onder de zogenoemde mazzelaars. Ik zou het even afwachten en als je echt zeker wilt zijn en geen kinderen wil, zou je altijd nog de morning after pil kunnen halen, maar die moet wel binnen 72 uur ingenomen worden. Zelf ben ik daar geen voorstander van, maar als je geen kinderwens hebt en binnen die 72 uur gemeenschap hebt gehad kun je deze dus altijd halen. Zowel bij de apotheek als bij de drogist. In ieder geval succes ermee!   Groetjes!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Ik zal inderdaad maar snel achter een andere pil aangaan dan, voor het echt zwangerschappen veroorzaakt die ik liever (nog) niet heb.. In ieder geval maak ik me er niet meer zo druk om nu. Ik heb met mijn vriend al besloten dat als het toch zo is, het kindje gewoon komt. Ik ben nog meer tegen het afbreken van een zwangerschap. Das dan gewoon mijn eigen fout. Nogmaals bedankt! Groetjes, Daisy

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik ben daar inderdaad ook op tegen, maar dat is zo ieder zijn eigen mening dus wilde daar niet te veel over zeggen. Het ging immers om jouw probleem en niet zo zeer over wat ik van het afbreken van een zwangerschap vind. Succes!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden