anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 5 reacties

 
anderhalve week vlak na ovulatie misselijk met vlagen.. vandaag medicatie gehad tegen misselijk, omdat ik snachts er wakker van lag. huisarts stelde voor test te doen, maar negatief. ik heb een borrelende en stekende onderbuik. daarnaast vandaag zitten huilen om iets op tv, doe k nooit. huisarts vermoed toch dat ik zwanger ben, maar wanneer kan ik het beste testen?

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi hoi, Mijn vriend en ik proberen sinds kort zwanger te worden. Volgens mijn cyclus zou ik over 9 dagen ongesteld moeten worden. Normaal gesproken heb ik 2 a 3 dagen voor mijn periode last van pijnlijke borsten. Nu heb ik dit dus 2 weken ervoor.  Pijnlijke en gespannen borsten, zere tepel, soms in een vlaag een beetje duizelig en sinds vandaag na de lunch maagpijn en ontzettend moe. Daarnaast heb ik ook soms steken rechtsonder in mijn buik.  Als ik dit allemaal zo opsom zou ik bijna denken dat het raak is. Wat denken jullie als jullie dit zo lezen? Ik kan pas over 9 dagen een test doen :( 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

het zou kunnen... k was vooral vreselijk misselijk hahaha en als k naar mijn gevoel luisterde wist ik het zeker...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Lynn13, Was je al voor je NOD misselijk? Ik ben maar 1 keer echt goed misselijk geweest en dat was de 26e.  Dacht eerst dat het misschien door het innestelen kwam, maar als mijn eisprong de 24e of 25e is geweest kan het toch nooit de 26e zijn ingenesteld?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nee, dat duurt ongeveer een week. Een week/anderhalve week.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Vanaf de dag dat je ongesteld zou moeten worden! Succes!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden