anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 2 reacties

 

Hoi Allemaal!,

Ik ben 23 jaar en woon al een geruime tijd samen met mijn vriend (26) . Wij hebben allebei een grote kinderwens. We hebben besloten om te kijken of deze in vervulling kan gaan en ik ben gestopt met de pil en de natuur zijn gang te laten gaan :)

Ik ben 25  augustus gestopt met de pil. Ik heb toen ontrekkingsbloed gehad. Ik heb hierna de volgende cyclusen gehad: 26 - 26- 30 - 31. Ik vermoed dat de 26 dagen cyclusen nog van de pil waren. Ik had op 6 januari ongesteld moeten worden maar dit is niet gebeurd. Ik had een paar dagen voor deze tijd krampen die bij ongi kramp horen. Er is verder niks gebeurd. Ik heb getest op 6 januari en vandaag weer. De test van 6 januari was duidelijk negatief en de test die ik net gedaan heb werd na 10 minuten lichtroze. Maar de test is van Idyl en deze mag je niet aflezen na 10 min :( Ik ben iets moeier dan normaal maar verder heb ik geen klachten. Ik moet wel zeggen dat ik onregelmatig ongestel was voor ik aan de pil begon. Ik hoop dat dit er niets me te maken heeft. Ik hoop dat iemand hetzelfde heeft meegemaakt en toch zwanger is. Ik hoor graag van jullie.


Groetjes een onzekere leeuwtje

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoe is het gegaan? :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik zou gewoon een nieuwe test doen! vind het trouwens raar dat een test na 10 minuten al niet meer zou werken!! heb die van me dochter zelfs nog en die is nu 4!!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden