Anoniem 9 jaar geleden 1 reactie

 

Hoi Allemaal,

Ik gok dat ik 6 weken zwanger ben. Heb 1x een menstratie gehad en that's it. A.s. donderdag naar de gynacoloog voor mn 1e echo. Zal streng onder controle worden gehouden (ben 39 en heb een schildklierafwijking), wat niet vervelend is natuurlijk. Ik heb al een zoon van 6,5 jaar die 1 grote wens heeft, een klein broertje die hij kan beschermen. Een zusje mag dan ook wel. Hij weet alleen nog niet dat de baby in mamma's buik zit. We wachten even tot de 12 weken natuurlijk.

En over 2 maanden gaan we trouwen. Mijn jurk hangt al aan de kast, maar de bruidszaak gaat er stof tussen plaatsen (met mijn eerste ben ik bijna 30 kg aangekomen en moest het met 10 weken al vertellen, want iedereen zag het al).

Verder heb ik ALLE kwalen die je maar kan verzinnen. Avondmisselijkheid (en veelal overdag, maar na avondeten helemaal), jeukende tepels, vreselijk moe, vreselijk koud en moet 's nachts gemiddeld 2x m'n bed uit om te plassen, waar Moeders voor Moeders erg blij mee is.

Ik wens iedereen een geweldige (onbezorgde) zwangerschap toe en mezelf natuurlijk ook hahahaha.

 

Veel liefs

xxx

 

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 9 jaar geleden

van harte gefeliciteerd meid, met de baby EN je trouwen natuurlijk! En welkom op het forum :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden