anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 

Hoi allemaal,

Ik vroeg mij of er nog meer aanstaande moeders zijn die een opleiding volgen.

Ik doe een BBL opleiding verzorgende IG Werken leren. ongeveer 24uur werken en 1dag school, heb nog geen idee hoe ik dit met het aanstaande moederschap moet gaan combineren.

Iemand hier ervaring of die dit bekent voor komt?

Groetjes, Mandy

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Haay m4ndy ;-) Ik ben nu 19 weken zwanger en volg een HBO opleiding. en werk daar ongeveer 16 uur per week bij. Merk de laatste weke tijdens de tentames wel dat het allemaal iets minder makkelijk als normaal gaat.   Ik ben dat ik 8 weken zwanger was naar de decaan op school gegaan en de situatie uitgelegd. Ook uit dat gesprek bleek dat je op school geen recht heb op zwangerschapsverlof dit viel me inderdaad ook behoorlijk tegen. Hebben jullie geen mogelijkheid om je leesen via internet te volgen? want dat is mijn plan ongeveer 8/10 colleges staan letterlijk op internet dus is het kwestie van met laptop op de bank gaan zitten en luisteren de andere lessen wil ik in het tweede semester weer gaan proberen (dat begint 1 feb) en ben 9 dec uitgerekend. en dan hoop ik dta het allemaal gaat lukken.   Maar als je iets wil dan kan het. ;-) succes ermee.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi meid.. Toen ik zwanger was (en nu nog) deed ik fulltime werken, 5 dagen per week plus 1 avond school... Met zwangerschap is het wel te doen, het wordt moeilijker als de baby er eenmaal is...Dan wil je niet bij je kind weg en word concentreren zwaarder... Maar doorbijten en het is het waard ;) Zet hem op haha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb er geen ervaring mee! Maar wat Jennefer zegt klopt wel, als de baby er is wil je niet weg! Ik weet niet of je ook 16 weken verlof hebt, maar ik heb ze echt nodig gehad om klaar te zijn om weg te zijn van Julian. Nu ben ik er klaar voor om weer te beginnen (begin 2 mei weer) Ik vind het wel heel knap als je studeert met kind! Respect!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jennefer en bloemetje bedankt voor jullie reachtie.   Heb van het werk uit gewoon 16weken verlof van school niet, mijn mentor kwam gisteren met de woorden je kunt makelijk tot 40 weken na school en 2 weken na de bevalling wel weer beginnen... het was mij een beetje in het verkeerde keelgat geschoten en hij heeft dit dan ook wel gemerkt ( mijn hormonen) namen het even over en heb mijn zeggie er over gedaan. Ik weet toch niet hoe de zwangerschap verloopt en al helemaal niet hoe de bevalling zal gaan. denk ook dat ik niet weg wil van mijn kindje al helemaal niet na 2 weken Denk dat ik me school en werk maar eens om de tafel moet gaan en dit bespreken. 1 ding weet ik zeker mijn studie wil ik heeel graag afmaken en gaat mij ook zeker wel lukken

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden