anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 5 reacties

 
Hallo lezers,

Van de week postte ik nog dat ik last had van krampen, nu is dat helemaal anders.
Ik wordt er zooo onzeker van.
Ben nu (pas) ruim 5 weken zwanger, en ik voel NIKS!!! Nergens last van.
Dit is mijn tweede zwangerschap, en ook toen had ik weinig kwaaltjes, maar kon altijd even in mijn tepels krijpen en dan wist ik weer hoe laat het was... Zelfs dat kan nu niet!
Ik hoop ontzettend dat jullie mij gerust kunnen stellen, ik ben nl zoo bang dat het misgaat...

groetjes,
Maria

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi, Ik heb ook niet echt veel kwaaltjes hoor. Alleen wat buikkrampen. Ik ben nu 6 weken. Bij mijn eerste zwangerschap hing ik al 100 keer boven de pot. Ik denk niet dat je er onzeker over hoeft te zijn. Want elke zwangerschap is anders. Bij mijn eerste zwangerschap heb ik echt 9 maanden lang elke dag moeten overgeven. Dus geniet maar van je zwangerschap :) Liefs

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Bedankt voor de reacties. Morgen ben ik 6 weken, en heb nog steeds geen tekenen van m'n zwangerschap. Hoe kan dat toch he? s'avonds  ben ik wel héél moe, maar dat kan ook zijn omdat ik op een dag erg druk ben geweest. Ondanks 5 positieve testen, gaan we vanmiddag nog een digitale doen met indicatie. Die moet dan 3+ zijn!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi meiden! ik begrijp heel goed jullie angsten en onzekerheden!! het ene moment voel je je heel naar en het andere moment zou je de hele wereld aan kunnen....ik herken dit wel bij mijn andere 2 zwangerschappen maarbij mijn huidige zwangerschap totaal niet!!!! ik ben deze zwangerschap tot  de 20 weken heel erg ziek geweest en ben zelfs opgenomen geweest omdat ik niets binnen hield en op het randje zat van volledige uitdroging!! probeer te genieten van de dagen dat je niet ziek ben en ga in die dagen juist iets doen met de voorbereiding op de baby! dat maakt die dagen een stuk leuker en dan ga je je onzekerheid ook vergeten!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb zelf ook geen kwaaltjes. ben nu 7 weken en 3 dagen zwanger. in week 5 had ik wel ergveel last van me tepels maar dat was na een paar dagen weer over. ik ben allang blij dat ik nergens last van heb. was eerst ook onzeker daardoor maar vorige week een mooie echo gehad dat alles goed was dus geen kwaaltjes betekend niet meteen dat er iets mis is. geniet er lekker van. voor je het weet zijn de 40 weken weer om.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey Maria, Ik ben ook pas 5 weken zwanger en had vorige week wat kwaaltjes en nu n iets meer. Ik heb nog een test gedaan en ben echt zwanger. Ik heb veel zitten lezen. het kan voor iedereen anders zijn in elke zwangerschap. Dus misschen heb je gewoon geluk dat je nergens last van hebt? We moeten vooral uitgaan van het positieve toch? Anders wordt je knettergek! maar ik herken je onzekerheid! Veel suces en toch genieten tussendoor! Liefs Keesje

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden