anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 15 reacties

 
Hallo dames,

Na een miskraam en een missed abortion ben ik weer in verwachting! Ik ben natuurlijk erg blij maar ook erg
bang dat het weer misgaat. Ik ben vandaag 7 weken en 1 dag zwanger en kan niet wachten tot ik de 12 weken bereikt heb. Ik ben in behandeling van een gyneacoloog maar krijg pas een echo op 13 februari. Ik vind dit nogal laat aangezien bij mijn vorige zwangerschap in de 13e week geconstateerd werd dat ons kindje al 3 weken niet meer leefde. Ik maak me verschrikkelijk zorgen en zou het fijn vinden als ik eerder een echo kan krijgen. Wat moet/kan ik hiermee? Zijn er meer mensen die dit hebben meegemaakt? Ik heb wel al gezien dat het hartje klopt dus dat is wel een geruststelling maar het idee dat ik nog 6 weken op een echo moet wachten maakt me gek.

Groetjes Brenda

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 15 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo, ben nieuw hier op dit forum. Jullie verhaal geeft me veel hoop. We zijn sinds vorig jaar maart aan het proberen voor 1st kindje. Mei pos test. Dolgelukkig maar rond 6 wkn bloeding. Vruchtzakje na 3 dgn afgekomen. Droom viel aan diggelen. 6 tal wkn blijven nabloeden, lastige periode, juli groen licht gekregen. Had toen cyclussen van 42dgn. Dus telkens lang wachten. 31 oktober positieve test. Na gyn.bezoek nlijkbaar nog maar 3 wkn ver terwijl ik dacht 4. Nu ja alles goed opgevolgd, zag er goed uit. 22 november opnieuw bloeding dus weer rond 6 wkn. Mn zus lag in moederhuis bevallen van 1ste kindje dus voor ons nog wat moeilijker. Opnieuw door hel gegaan. 2 x 4 pil moeten opsteken om miskraam op te wekken want kwam niet spontaan af. Veel pijn, geen resultaat. 6 december curettage. 3 mnd microgenon50 moeten nemen blijlbaar goed voor baarmoederslijmvlies. Toen serieus depri geweest,niet normaal. Wat die pil al met me geeft gedaan. Nu hebben we in maart opnieuw groen licht gekregen. Kvoel me redelijk goed enkverlang om zwanger te zijn maar ben zo bang om het opnieuw tg te komen. Moet dan direct pil innemen en opsteken om innesteling te verbeteren en direct stoppen met werken. Ben verpleegkundige in rusthuis bij dementerenden dus lichamelijk zwaar werk. Jullie verhaal geeft me dus echt wat meer hoop om hopelijk vlug opnieuw zwanger te zijn en ditmaal met een mooi klein wondertje als afloop. Hopelijk nog altijd alles goed bij jullie? Grtjes en bedankt om mijn verhaal te lezen x

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Goedemorgen vlindertje Moe en futloos, dat ken ik wel. Ik lig tegenwoordig om 20:00u in bed.  Ennuh ik zou het liefste elke dag wel een echo willen hahaha.  Ik mag de 16e weer. Ondertussen proberen we te genieten en verheugen we ons weer op de volgende echo.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hallo butterfly en vlindertje, Hoe gaat het nu met jullie? Ik ben inmiddels 11 weken zwanger en heb gister ons wondertje mogen bekijken. Het hartje klopte nog en hij was heeeeeel erg beweeglijk. Iedere keer als ze m goed in beeld had ging ie weer dansen en lag hij vervolgens weer eens andersom. Ik was zooo blij om te zien dat alles goed was en om die kleine te zien bewegen! Ondanks alles gaat mijn angst voor een miskraam niet weg. Op het moment van de echo wel, maar een dag later maak ik me weer zorgen. Ik weet dat het niets opschiet maar ik kan er niets aan doen. Ik hoop dat bij jullie ook alles goed gaat en dat we met zn alle maar snel door de 12 weken heen zijn hahha liefs Brenda

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallootjes, Hier gaat alles nog steeds goed. Echo was goed en het hartje klopte bijzonder goed zoals de gynaecoloog zei. Vandaag begonnen met fysio voor mijn bekkeninstabiliteit. Veel oefeningen mee naar huis gekregen. Vandaag ben ik 8 weken en 3 dagen. @ Brenda: 11 weken.. die hoop ik ook te halen. Ik blijf ook wel ongerust en niks is heerlijker dan je kleine wondertje te zien en het hartje te zien kloppen en in jou geval te zien bewegen. Nu krijg ik 16 febr pas weer een echo.. ppfffff duurt nog wel even. Dan ben ik 11 weken. Meerdere mensen vinden dat ik me TE druk maak, terwijl ze weten wat ik heb meegemaakt en daarbij zijn ze broodnuchter en ouderwets. Daar kan ik soms moeilijk mee omgaan en nu helemaal mijn hormonen me zo pesten ik op elk moment in huilen kan uitbarsten.  OP NAAR DE 12 WEKEN !!!!  @Vlindertje: Hoe gaat het verder met jou? @Fay: ook bij jou alles na wens?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo dames! wat fijn dat jullie de hartjes hebben horen kloppen! Super toch? Ik word er ook nog steeds helemaal blij van als ik daar aan denk. Het kleine echo fotootje staat in de keuken te pronken... Verder alles oke hier. Ik ben alleen zoooooo moe en futloos! Hebben jullie dat ook? ik ben vandaag 9 weken en 3 dagen. Op de 13 feb krijg ik ik mn tweede echo. Duurt inderdaad zo lang. Iedereen zegt : je hebt het hartje toch gezien?? Maarja... je hoopt het dan toch WEER te zien! Op naar de 12 weken inderdaad! @ butterfly :succes met je fysio! Liefs Vlindertje

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi hoi, Vandaag ben ik 8 weken 2 dagen en heb vorige week het hartje zien kloppen . 3 dagen terug kreeg ik wat bruinige afscheiding en ja hoor ik ging me zorgen maken..... Ik voelde me af niet in orde.. Slapjes, duizelig, maagkrampen en dus belde ik toch de dokter even. Moest bloed laten prikken en ze vermoedde buikgriep. Daarbij moest ik urine inleveren en daar hadden ze wat bloed in gevonden en in het bloed vonden ze lichte uitdrogingsverschijnselen. Vannacht weer buikpijn (links onderin). Nu is het 07:50u en het gaat wel weer. Om 12:30u krijg ik toch een controle echo. Ik probeer zo positief mogelijk te blijven, maar soms is het lastig. Hoe gaat het bij jou??????

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ butterfly-1978 :  ik kan me heel goed voorstellen dat je ongerust bent en 'alles' voelt! sterkte... en probeer toch een beetje positief te denken waar dat gaat he? @ brenda: mijn kwaaltjes zijn : moe, en moe... en moe... en moe oja en moe! verder iets emotioneler en pijnlijke borsten. oja.. en mn darmen zijn helemaal opgezwollen. Ik lijk wel 4 maanden zwanger ipv 9 weken. Liefs Vlindertje

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

butterfly ik zie net dat je bericht al van de 12e is. Hoe is het nu ?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dankje Fay. Ik hou de moed erin, al valt het niet altijd mee. Ben bedacht op elk gevoel en dat maakt het juist zo moeilijk. Juist dan voel je alles wel 2x zo  "erg". Ik hoop dat het snel dinsdag is, want dan krijg ik weer een echo.  Bij jou alles goed??? 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Sterkte butterfly-1978! Ik kan me je onrust zo goed voorstellen! Liefs, Fay

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden