Anoniem 9 jaar geleden 1 reactie

 

Hoi dames,

 

Ik ben Carmen en op dit moment ruim 4 weken zwanger.

Van mijn zoontje van bijna 10 maanden ben ik bevallen doormiddel van een spoedkeizersnede.

Hij was vrij groot en lag scheef.

 

Nu ben ik heel benieuwd hoe mijn buik aan gaat voelen door het litteken, ik hoop natuurlijk dat ik daar niet zoveel last van ga krijgen. Ook ben ik heel benieuwd hoe ik deze keer ga bevallen en hoe de controles gaan lopen. Ze hadden me na de vorige verteld dat ik bij een volgende zwangerschap extra groei echo's zou krijgen.

 

Het is nu nog heel pril dus we wachten gewoon maar even af. Ik moet de verloskundige nog bellen voor een eerste afspraak.

 

Zijn er meer dames die eerder een keizersnede hebben gehad?

 

Liefs Carmen

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 9 jaar geleden

Hey Carmen    Mijn oudste dochter is ook geboren dmv een keizersnee al is dit al weer ruim 3 jaar geleden, was ik ook erg benieuwd of ik wat van het littekenweefsel zou voelen maar tot nu toe gaat het goed soms jeukt het een beetje en dan smeer ik er iets creme op. Natuurlijk is het spannend hoe je nu gaat bevallen onze dochter lag in stuit vandaar de keizersnee, maar ga er nu voor als nog vanuit dat ik nu op de natuurlijke manier ga bevallen (ik hoop dit ook moet ik eerlijk zeggen) De keizersnee is mij des tijds niet tegen gevallen maar ik wil nu weten of ik zelf ook die oerkracht heb om normaal te bevallen.    Die groei echo's zijn bij mij in de 30ste en 35ste week van de zwangerschap. Ik ben eerlijk gezegd zenuachtiger voor de 35ste week echo want onze dochter draaide zich om in week 34 ongeveer (wat ik op dat moment eigenlijk niet door had, achteraf wel) en met 35 weken kregen we te horen dat ze dus in een stuit lag.    Groetjes Marina

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden