anoniem

Anoniem 8 jaar geleden Geen reacties

 

 

Hallo dames,
 
Allereerst zal ik mezelf kort introduceren: mijn naam is Romano Sandee en ik ben 24 jaar jong. Sinds 4 jaar heb ik een eigen massagepraktijk en voor het eerst in langere tijd (ruim 2 jaar) heb ik weer een beetje budget om professionele foto's voor mijn massagepraktijk te laten maken. In mijn praktijk heb ik dan ook inmiddels zo'n 20 vormen van massage en één van deze massages is de zwangerschapsmassage.
 
Echter heb ik momenteel géén klanten in mijn bestand die redelijk ver in de zwangerschap gevorderd is, het liefst namelijk rond de 7e maand, waar de vrouw al een mooi buikje gevormd heeft. Daarom doe ik deze oproep om iemand te zoeken die op zondagmiddag 23 december in het centrum van Groningen mee wil werken aan een relatief korte fotoshoot. Er word ongeveer 10 á 15 minuten gemasseerd, waarin verschillende grepen worden uitgevoerd, in aansluiting terwijl ik mondelinge aanwijzingen geef naar de fotograaf. De massage word gegeven op een speciale massagetafel wat vrouw-vriendelijk is. Mijn massagetafel heeft zowel borst uitsparing als buiksuitsparing, voor de zwangere vrouw is daar speciale aandacht voor geweest in deze tafel, er komt dan een matje in te hangen die ondersteunend is aan de buik, waardoor je comfortabel ligt. Naast de rug, zou ik ook nog kort een buikmassage shot willen meenemen. Dat stelt relatief weinig voor, maar de laatste keer is daar (achteraf) niet goed bij stilgestaan dat een label van de textiel zichtbaar was. 
 
Ik zoek dus een model voor deze massage, om mee te kunnen doen, vraag ik altijd om een overeenkomst te tekenen waarbij je akkoord geeft dat ik je foto's mag gebruiken voor promotionele doeleinden. Wat voor nu betekent;
- een algemene brochure
- websites waar ik bij cadeaukaarten aangesloten ben, zoals de Kruidvat voucher moeder en kind
- eigen website
- ander drukwerk in de toekomst
 
Wat ik kan bieden is niet zo heel veel eigenlijk, daar mijn budget ook heel klein is;
- een korte massage van 10-15 minuten
- foto's van de massage die je na afloop digitaal opgestuurd krijgt
- een cadeaukaart met een tegoed van 30 minuten massage in de praktijk, zodat je op een rustiger tijdstip nog een massage kunt krijgen. Deze kaart is vanzelfsprekend ook na de zwangerschap nog te verzilveren.
 
Tegelijkertijd ben ik ook nog opzoek naar een stel waarbij de man de vrouw leert masseren, wellicht is dat daarom te combineren, dan is de shoot ongeveer 10-15 minuten langer en leert je vriend/man/partner jouw masseren, dus heb je ook nog wat meer aan gelijk en ben je letterlijk in vertrouwde handen.
 
Wanneer je interesse hebt, hoor ik het graag zo spoedig mogelijk. 
 
Voor informatie kun je mij vooraf natuurlijk ook berichten.
 

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden