anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 

Ik ben benieuwd of er hier ook mensen zijn die een zwangerschapsdagboek of iets soortgelijks bijhouden of hebben gemaakt?
Ik heb geen standaard boek uit de winkel, maar wil graag een scrapbook gaan maken van de zwangerschap.
Nu zou ik het leuk vinden om ideeen uit te wisselen :)

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Bedoel je een gedichtje voor op t geboortekaartje? Die heb ik ook geen. Wij kunnen ons kaartje maar aan 1kant bedrukken. Dus moesten een hoop weglaten. Je kan ze wel google sommige zijn best leuk

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Alana, Ik denk dat Judith doelt op deze zin van jou: Bij de eerste tab heb ik alles over de zwangerschap. Ik heb van een vriendin een scheurkalender gekregen over de zwangerschap. Daar heb ik wat plaatjes en gedichtjes uitgehaald.. Dus of je een gedichtje kunt delen van die eerste tab zodat ze ook een gedichtje kan zetten in haar boek. Ik heb eigenlijk niets bijgehouden tijdens de zwangerschap. Dit wil ik wel gaan doen zodra de kleine geboren is. Ook een boekje meegeven aan oma en naar de creche toe, is wel leuk om allemaal terug te lezen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ Alana: Dat is zo ongeveer hetzelfde als ik tot nu toe heb... heb alleen geen gedichtje, als je nog een mooi gedichtje wil delen?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey Ik heb zo'n boek bijgehouden. Ik ben heel simpel naar de action gegaan en heb daar a4 papier met gaatjes (zodat je het in een map kan stoppen.. en met 4 tabbladen. Bij de eerste tab heb ik alles over de zwangerschap. Ik heb van een vriendin een scheurkalender gekregen over de zwangerschap. Daar heb ik wat plaatjes en gedichtjes uitgehaald.. Ook uit tijdschriften. Heb omschreven hoe we erachter zijn gekomen dat ik zwanger was. Hoe we het aan iedereen verteld hebben hoe zij reageerden. Hoe ik me voel. Wanneer ik bepaalde dingen gedaan heb (bij. Kamertje, kinderwagen, echo's de namen die we in ons hoofd hadden.) Gister bijgevuld met het proefgeboortekaartje. enz enz. Ik ga de bevalling er ook nog bij zetten. Dan ga ik naar de 2e tab. Daar wil ik het eerste jaar omschrijven. Bij de 3e tab denk ik het 3e jaar.. En de laatste tab als ze een jaar of 7 is ofzo. De bedoeling is dat ik dat boek aan haar geef als ze zelf volwassen is. Mijn moeder heeft zoiets bij mij gedaan en das erg leuk om te krijgen! :D Laat je weten wat je ervan gemaakt hebt? Gr

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden