anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 20 reacties

 

Na tot m'n 21e altijd te hebben geroepen dat ik nóóit kinderen zou willen, ga ik dan toçh stoppen met de pil per 1 januari omdat m'n vriend en ik graag een kindje willen krijgen! M'n vriend en ik zijn bijna 6 jaar samen en sinds een vriendinnetje 4 jaar geleden haar eerste dochter kreeg, ben ik om. Zó om, dat ik nu niet kan wachten totdat ik zwanger ben!

Wellicht is 1 januari misschien een beetje een aparte datum om te stoppen met de pil. Wij zien het als een positieve start van het  nieuwe jaar. 2013 is voor ons door allerlei omstandigheden een rotjaar geweest. Eigenlijk wilden we nog wachten omdat we eerst ons appartement willen verkopen (staat nu ruim 3 jaar te koop), maar aangezien ik er niet vanuit ga dat het snel raak zal zijn en ik daarna natuurlijk nog 9 maanden zwanger ben, hebben we nog wel even de tijd voor de verkoop. 

Toen we het er gisteravond over hadden, zei ik tegen m'n vriend dat ik niet langer dan nog een jaar wil wachten, wel of geen verkoop van het appartement. Waarop hij volop blij zei; nou, dan stop je op 1 januari! Nu we daar zeker van zijn, kan ik natuurlijk aan niets anders meer denken, vandaar ook mijn aanmelding op dit forum :-)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 20 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo, Ik zit nu aan de pil en heb menig Last van hoofdpijn en misselijk enzv . ik ben nog wel aan de pil maar stel als ik zwanger zou kunnen zijn zou dat dan schadelijk wezen? Ik zit al zeker 2 jaar te klote met de pil. Help ?!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Het is zeker niet goed om de pil door te slikken als je zwanger bent! Maar je kunt beter de knoop doorhakken en ervoor gaan of nog even wachten!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Aaah, ik ben zo blij! Geloof het nog amper, maar afgelopen zaterdag heb ik positief getest! 1 keer met een Kruidvat test en daarna met een Clear Blue test. Sneller dan gedacht! Hoe gaat het met jullie?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ik ben een maand geleden gestopt met de pil, ik heb het alleen mijn beste vriendin verteld. Ik weet dat ik van mijn ouders alleen maar negative reacties zou krijgen, vooral mijn moeder vindt dat ik niet aan een 3de moet beginnen.. maar ja ik heb vaak naar haar geluisterd maar nu trek ik mijn eigen plan. 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ik ben gestopt sinds 1 okt, ben nu net pas (voor het eerst na de pilstop) ongesteld geworden, het kan best even duren allemaal.. ik heb het ongeveer aan iedereen die ik ken verteld, omdat ik er zo veel zin in had, ik heb nog niet echt spijt hoor, maar als het nog gaat lukken zou ik het een volgende keer misschien niet weer zo doen..

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Daar was ik dus ook bang voor. Sommige mensen zijn nou eenmaal zo naief om te denken dat als iemand stopt met anticonceptie, diegene ook direct zwanger is. Ik heb geen zin in vragen over of het al zover is. Dat horen mensen tegen die tijd wel.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Je had dus wel last van kwaaltjes, al voordat je een test deed?   

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hi Blond! Hahah jaaaaaa ik herken het aan wie ga je het vertellen!!!! maar ik moet zeggen dat een aantal van onze goed vrienden het weten, en 2 van mijn beste vriendinnen ook, wat ook echt leuk is want ze zijn beide inmiddels bevallen ook en ik heb er echt wel heel veel aan als ik met vragen zat!!! geeft je toch het gevoel dat je niet helemaal alleen bent nee!!! en mijn vriend vond het leuk om pas iets te weten zodra ik een positieve test in handen had, dus al me kwaaltjes enzo heb ik maar met die meiden bespoken:p Totdat ik dus 2 weken geleden echt een positieve test had, en die meiden vroegen van joh ben je nog ong geworden... ehhhhhhhhh ja dat heb ik dus ff niet verteld ;) wilde wel eerst echt graag weten of het allemaal goed zit enzo.. moet nu ergens in de 7e week zitten als het allemaal klopt. over 2 weekjes naar de VK dus kan niet wachten! Maar oh ohoh wat is het moeilijk ze ruiken het inderdaad gaat alleeeeen maar over babys en zwanger en weet ik het wat allemaal.. maarja ik moet nog even wat leugentjes om eigen bestwil voordat ik het ga vertellen, we hebben nu wel echt samen een geheim zo leuk. Dus ja er zitten voordelen en nadelen aan om het te vertellen maar zeg gewoon dat je ermee bezig bent als je dat leuk vindt maar zeg ook dat ze niks moeten vragen zodat je niet hoeft te liegen:p Succes met oefenen iig ;) (PS: ik vorig jaar Mei al gestopt met roken en ben zo blij dat ik dat heb gedaan want nu "moet"ik in ieder geval niet stoppen ;) )

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Nu het zover is dat ik ben gestopt met de pil heb ik er best moeite mee om het voor onszelf te houden, ben bang dat ik me verspreek, en dat terwijl ik (voor zover ik weet) nog niet eens zwanger ben...

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ken dat.. al ging het bij ons zo snel dat we het er niet over konden hebben. We wisten zelf amper dat we begonnen waren, en toen bleek het bij beide zwangerschappen al zo te zijn. Maar bij deze zwangerschap hebben we het zo'n 10 weken voor ons gehouden. Dat was lastig, uiteindelijk ook mislukt. Omdat ik mn schoonmoeder regelmatig zie, had ze al een groot vermoeden toen we het gingen vertellen. Maar ook nu.. bang dat ik me verspreek over zn naam, bv. Succes :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden