Anoniem 8 jaar geleden 52 reacties

 

Hallo allemaal,

ik ben nieuw op dit forum. Ik ben hier gekomen, omdat mijn vriend en ik een aantal weken geleden besloten hebben te stoppen met de pil. Ik zou mijn strip afmaken en dan de natuur zijn werk laten doen. En die laatste pil was dus 15 april 2013, gister dus.

Het liefst zou ik het iedereen (familie, vriendinnen) willen vertellen, maar omdat ik weet dat het natuurlijk ook wel even kan duren doe ik dat toch niet. Maar vind het ook super spannend en om het toch even kwijt te kunnen doe ik het hier...

Het is niet de bedoeling meteen ontzettend mijn eisprong enz bij te gaan houden, maar we gaan ook niet eerst met condooms ed aan de gang om te wachten op een regelmatige cyclus. Het is welkom en het komt zoals het komt.

Ik ben inmiddels 33 en weet ook dat de kans dan op zich wat kleiner is dat je meteen zwanger bent, volgens de statistieken dan;-)  En hoewel we het dus op zijn beloop laten ben ik er natuurlijk ook wel erg druk mee.

Bij deze dus even van mij af kunnen schrijven en vind het natuurlijk leuk reacties van mensen te horen die ook net gestopt zijn.

 

ps. moet ook eerlijk zeggend dat ik het in mijn omgeving nog niet van de daken schreeuw omdat mijn vriend en ik nog maar een half jaar bij elkaar zijn. Ik weet dat het snel is maar het voelt gewoon goed en willen er voor gaan. Ik heb alleen nog niet zo een zin om mezelf bij bekenden te gaan verdegigen enz. Blijft dus nog even ons geheimpje:-)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 52 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

ben ondertussen al 11 dagen overtijd. had mijn nod 5 juli maar nog steeds niks. heb ook al 3 testen gedaan naar die waren helaas negatief. afwachten dus maar weer maar daar ga ik zo van stressen dat alles alleen maar langer gaat duren pff. als ik meer duidelijkheid heb horen jullie het van me.

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo allemaal, ook ik ben een tijdje minder actief geweest hier op het forum. Natuurlijk wel deberichtjes gelezen. De laatste keer dat ik wat poste was dat ik rond de 30 dagen zat... ongeveer.. was allemaal erg spannend! Testjes gedaan maar steeds negatief en uiteindelijk werd ik met 38 dagen ongesteld. Was ergens best opgelucht want vond het met 38 dan nog meevallen en vooral was het nu duidelijk, niet zwanger. Inmiddels dus ronde twee, ik dacht ga er niet zo druk mee zijn.. maar inmiddels ben ik weer 42 dagen verder... nog steeds niet ongesteld maar ook geen positieve test  AAAAAGHHHH!!     Dus weer is het inmiddels toch heel spannend vanwege de onzekerheid. En ik weet en lees hier ook veel over vrouwen met cyclussen van over de 50 dagen, dus ik weet ook dat het wel even kan duren... maar toch hoop je dat je cyclus een beetje normaal is en nog beter dat je nu dus evt zwanger zou kunnen zijn!!! Maar goed, gister weer getest en weer niks! Ik gebruik de testen van de kruitvat die 2 voor 5 euro en heb gister toch maar een clearblue gekocht... Ik moet van mezelf wel weer even een paar dagen wachten, maar als ik vrijdag nog steeds niet ongesteld ben ga ik er toch nog maar weer een testje op wagen! Pfff zo spannend dit he!!! Ik zou het zoooo graag willen... maar goed dat heeft iedereen natuurlijk met een kinderwens! Meer meiden die dit herkennen? Zo ik ben mijn verhaal weer even kwijt, dat is al fijn! ps..weet niet wat er mis gaat maar de enter knop werkt niet in dit veld dus het is een grote lap tekst geworden

Anoniem 8 jaar geleden

Zo daar ben ik weer. laatste tijd weinig gepost want er was toch niks nieuws maar wel fanatiek meegelezen met alle topics. Gister zou ik mijn NOD hebben en tot nu toe nog niks. ook helemaal geen buikpijn of wat dan ook dus ik ben benieuwd. als ik het volgende week vrijdag nog niet ben ga ik testen. kan nu alleen maar duimen/hopen en mezelf gek maken haha.hoe is het met de rest.                                                                                                                                                                                     oh ja UkkieW veel plezier met het vertellen morgen. lijkt me zo leuk om te doen. hopen op positieve reacties maar dat moet wel goed komen toch?                                                                                                                                                                      iedereen een prettig weekend en hopelijk snel goed nieuws voor iedereen.

Anoniem 8 jaar geleden

Negatief! Echt balen..  Ik ga ervanuit dat het dan toch met het ontpillen te maken heeft. Afwachten maar.. 

Anoniem 8 jaar geleden

He wat balen LG! Denk dat het dan inderdaad te maken heeft met het ontpillen. Hoop met je mee dat je snel zwanger bent!

Anoniem 8 jaar geleden

Nog een paar uurtjes en dan is het alweer woensdag  Ga voor je duimen! En hou natuurlijk de site zoveel mogelijk in de gaten

Anoniem 8 jaar geleden

UkkieW en Kiki. Gefeliciteerd met dit mooie nieuws :) Ik ben na 58 dagen nog steeds niet ongesteld. Eerst deed ik wel af en toe een test maar nu probeer ik rustig af te wachten.

Anoniem 8 jaar geleden

Goeiemorgen!   Balen LG, van je negatieve test...    Enne... mijn test zaterdag (en de 3 testen daarna) waren allemaal positief!  Dus ik ben ZWANGER! Hartstikke spannend, ECHT!    hoera! xKiki

Anoniem 8 jaar geleden

Gefelicteeeeerd Kiki!! Genieten maar!

Anoniem 8 jaar geleden

Wauw Kiki gefeliciteeeeeeeerd! Wat onwijs leuk voor jullie.    Ik ben nu zelf incl vandaag 5 dagen overtijd. Ik had vrijdag negatief getest. Verder had ik elke dag wel het gevoel dat ik ongesteld moest worden, dat gevoel is nu weer weg. Dus als het zo blijft ga ik woensdag weer testen. 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden