anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 23 reacties

 

Dag dames, 

 

Ik kan over 9 dagen testen.. we gaan proberen voor een 3e kindje..dit is pas de eerste ronde..maar evengoed erg spannend!! Ik kan haast niet meer wachten om te testen..tegelijkertijd ben ik zo bang voor een teleurstelling. We hebben goed ons best gedaan, om gericht te klussen, dus daar zal het niet aan liggen. Ik voel wel vanalles.. van zeurende buikpijn tot aan vermoeidheid.. maar het gaat af en aan, dus weet niet of het uberhaupt iets betekend... daar zullen we pas achter komen na mijn NOD... ik heb voorgaande zwangerschappen geen moeite gehad om zwanger te worden.. allebei binnen 3 maanden. Maar nooit echt gericht geklust, nu dus wel.. 

Wie mag ook rond de 19e testen?? En voel je ook iets, of helemaal niets...

Groetjes, 

 

Scarlett

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 23 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Oh spannend! Ben je al ongesteld :O? Ik ging bloeden nadat ik anderhalve week overtijd was! En op dit moment ben ik ook ongesteld ongeveer rond de dagen dat ik het normaal zou moeten worden dus het lijkt alsof mn cyclus weer normaal gaat doen..hoop ik. Ik probeer er niet te veel mee bezig te zijn (ja makkelijk gezegd haha) Ik hoop dat je menstruatie uit is gebleven!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Pink Lilly, hoe was het bij jou gegaan?! Ik behoor het as za te worden en anders as maandag. Even afhankelijk van 28 of 30 dagen. Ik heb sinds 3 dagen pijnlijke borsten. Afwachten maar weer! Ik wil nu wel even goed wachten tot ik overtijd ben, zo moeilijk..!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ja ik ben sinds vandaag ongesteld! Helaas, maar ben er wel blij mee. Dan is het tenminste klaar met die onzekerheid en dan kan ik het eindelijk loslaten en weer verder kijken naar de volgende ronde! Ik was bang dat het nu weer heel lang zou duren voordat ik ongesteld werd ivm ontpillen. het is ook een lichtpuntje dat ik nu ongesteld ben, dat ik iig wijntjes kan drinken op mn verjaardag, haha.  Jij ook nog niet? Ja, beter idd om een week te wachten. Wel vervelend dat wachten he! 

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik snap je punt. Vreselijk jammer maar wel fijn sat je nu al bent gaan blieden en snel verder kunt! Ik zit nu met hetzelfde; ik ben nu ook bang dat het lang gaat duren voordat ik ongesteld word . Het geeft zo'n onzekerheid omdat ik nu totaal niet weet waar ik sta en aan toe ben. Ik probeer het los te laten en er van uit te gaan dat ik ongesteld ga worden. Verder kan ik alleen maar wachten helaas. Fijne verjaardag alvast! En hou ons op de hoogte van je volgende ronde, ik hoop op het beste voor jullie :-)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Berichten posten met mijn telefoon is echt fantastisch..not! Haha vergeef mijn typefouten en rare zinnen haha

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hey LG! Ben je al ongesteld geworden? Hier nog geen menstruatie. Ik wacht met testen tot volgende week.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Succes met testen Pink Lilly! Ben benieuwd. Hoop het voor jullie!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Dankjewel!ik ga zo naar de huisarts want ik heb 2 gezwollen bultjes in mijn liezen naast mijn schaamstreek en kk kan me alleen enge dingen bedenken :-( En omdat ik nog niet thuis ben geweest heb ik nog niet kunnen testen. Dus ik moet nog even wachten!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ah wat eng! Ja daar zitten ook je lymfeklieren, kan het niet zien dat je niet helemaal 100% bent dat ze opgezet zijn? Vervelend!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik ben zojuist bij de ha geweest en die zei dat het mn lymfeklieren waren en dat ik mee geen zorgen hoefde te maken. Verder vo d ze het verstandig om .vast moest testen. Dat heb ik zojuist gedaan en hij was negatief! Ik ben pas 4 dagen overtijd maar ik heb sinds een aantal dagen dat ik smiddags een dutje moet doen omdat ik zo moe ben (iets dat ik normaal nooit heb). Verder ben ik misselijk, duizelig, veel voedsel smaakt me niet etc. Ik ga proberen een paar dagen te wachten :-) Ik weet alleen niet waar ik het geduld ervoor moet opbrengen haha!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden