Anoniem 7 jaar geleden 18 reacties

 

Hallo

 

Ik houd via een telefoonapp al een heel tijd mijn cyclus in de gaten, al vanaf maart 2013. die cyclus duurde 34 dagen, (de Hoogste) de volgende daarop waren 28,25,28,29,24,30,26,25 dagen, bij heel veel cyclusen had ik soms de zelfde symptomen als toen, maar nu ben ik toch erg in de war.  zeker gezien mijn laatste 2 cyclussen zou kort deden, me laatste menstrautie was trouwens heel licht, en de pijn was er nouwelijk,

nu zit ik dus op dag 30, het is volgens mijn APP, mijn derde NOD dag, (had de 22ste moeten worden)  en heb sinds zondag avond last van pijnlijke borsten en Menstrautie pijn (drukkend gevoel) , maar dan zonder bloed, ik heb wel eens eerder in zulke peroide gehad dat ik over tijd was, maar zodra de pijn kwam werd ik er vlak achter na (binnen 6 a 8u) ongesteld, nu heb die pijn al dik 3 dagen, en geen bloed te zien, soms ebt de pijn weg,  Ik ben dus erg in de war, want mijn gevoel zegt ik ben zwanger, maar mijn hersens zeggen, nee dat ben je niet, !!

dus nog even de sitautie duidelijk in beeld want misschien is de bericht  hierboven wat onsamenhangend ;)

ik zit op cyclus dag 30
vorig week had veel last van moeheid en buikpijn en misselijk gevoel (de eerste is er nog wel maar dat kan door de peroide van t jaar komen, buikpijn heb ik ook nog, misselijkheid is ook wel een beetje aanwezig vooral bij geuren ruiken of over bepaalde dingen inbeelden) (normaal dus niet) )
Ik ruik opeens alles erg scherp,
Ik vind sommige dingen opeens niet lekker ruiken (word er misselijk van)
Sinds vrijdag ongeveer last van Maagzuur, vooral als ik lig maar ook als ik wat eet (erna)
sinds zondag last van pijnlijke gevoelige tepels, ze lijken groter (borsten lijken ook steviger)
Sinds zondag last van Menstrautie Klachten (zonder bloedverlies)
Mijn Drive Naar Seks begint weer omhoog te komen, (wat ik normaal echt niet heb vlak voor mijn ongesteld (wel tijdens 2de of 3de dag van Ongesteldheid)

 

hoe dan ook ben ik dus erg in de war zeker gezien mijn vorige 2 peroides zo kort waren en deze nu 30 dagen is, dan heb gevoel dat ik of 5 dagen of bijna 3 dagen over tijd ben,

ik wist bijvoorbeeld ook niet wat mijn vruchtbare dagen waren, ik heb gegokt dat het ergens in 2 weken moest zijn  en we zijn toen flink gaan klussen, en op de dag dat ik volgens de app me ovulatie moest hebben was er ook geklust,

Dus de optie dat ik daadwerkelijk zwanger ben (gezien de klus datums) is behoorlijk aanwezig,
Nu heb ik me eigen de advies gegeven om t vooral redelijk rustig aan te doen er zo min mogelijk aan denken) en als ik vrijdag ochtend/middag (dag 33) nog geen bloedverlies heb, ik dan test doe in de weekend, t zal wel een mooie nieuwsjaars kado zijn zeg pff. maar ook denk dat het vannacht doorzet pfff, vermoeiend :(

nou eigenlijk heb ik me eigen al beetje advies gegeven maar ik wou ook wel raad, wat zouden jullie doen ? ook wil graag gewoon mijn gevoelens uiten want mijn vriend snapt het toch niet allemaal en tegen iemand kan ik ook niet echt kwijt

 

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 18 reacties.

Anoniem 7 jaar geleden

Inmiddels 8 dagen overtijd. Test is gekocht. Hoef geen ochtend urine. Dus tja ik kan hem vanmiddag nog doen of toch morgen ochtend,, spannend en eng vind ik t :)

Anoniem 7 jaar geleden

Als je denkt nog te kunnen slapen, zou ik wachten tot morgen ochtend. Anders nu doen ;-) ik kocht altijd een doosje met 2 testen er in. Als je het niet uithoudt, kan je er 1 's avonds doen en de andere 's ochtends. Ik heb er nu nog 1 in de kast liggen, omdat een 2e niet nodig was ;-)

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb getest. De controle venster geeft een l streep en de Aflees venster een + ALHOEWEL de - streep wat vager is dan de | streep in de + teken. Heb foto gemaakt zal hem vandaag of morgen ff plaatsen, maar dat ik zwanger ben is nu wel bevestigd. Ik doe geen tweede test meer. Misschien vraag ik nog een bij de dokter volgende week.

Anoniem 7 jaar geleden

Een + is een +, toch ;-) gefeliciteerd :-D dat 2e streepje komt daar niet te staan als er geen hcg gemeten word in je urine :-)

Anoniem 7 jaar geleden

Je bedoeld de - teken in de + Nee das waar. Als t negatief was had ik die niet gehad :)

Anoniem 7 jaar geleden

Ja, idd.. het - streepje in de + .. maar geloof je het zelf nog niet? Je komt niet heel euforisch over ;-)

Anoniem 7 jaar geleden

Haha ja ik geloof t wel. Maar heb dit jaar 7 negatieve testen gehad dan ga je bij positieve opeens toch ff raar opkijken. Haha , mot t ff laten benzinken. Haha :)

Anoniem 7 jaar geleden

Haha, ja dat ken ik! Heb weleens in mijn latere tienerjaren weleens testte gedaan, die waren allemaal negatief. Maar ik wist nooit wanneer ik mn menstruatie moest krijgen. Dus als het voor mijn idee te lang duurde, was ik al bang voor een zwangerschap. Veel testen gedaan, haha.. en ook in het begin van deze relatie.. was in ene zo misselijk van bepaalde geuren dat ik ook bang was zwanger te zijn. Maar was ook negatief... Dus toen ik weer eens een test deed, had ik niet verwacht dat ie positief zou zijn. Was ook echt flabbergasted zeg maar.... Heb een tijd op de wc gezeten, durfde het niet te geloven :-p de symptomen waren duidelijk hoor.. mn bh paste niet meer, er kwam vocht uit mn tepels en mn menstruatie was ook al een tijdje weggebleven. Maar dat vond ik nog niet zo heel erg gek omdat het de periodes daarvoor ook wat langer duurde.. uiteindelijk bleek ik op moment van de test bijna 6 weken zwanger te zijn.... Bij deze zwangerschap wist ik het met 3/4 weken.. en alleen maar omdat mn koffie smerig smaakte.... Dat had ik ook bij mn eerste zwangerschap namelijk ;-)

Anoniem 7 jaar geleden

Haha. Nou gek genoeg voelde ik me ook al voor dat ik over tijd werd zwanger. In mijn hart voelde ik het. In mijn hoofd niet. Nu moeten ze ff samen komen. T lukt wel haha

Anoniem 7 jaar geleden

inmiddels 1 week over tijd,  pff, maar nog steeds geduld :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden