anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 1 reactie

 

Hallo dames!

Aangezien het er op dit forum op lijkt dat er verder niemand in juni 2013 is uitgerekend en dus mijn geopende maandclub van "uitgerekend in juni 2013"  1 eenzaam lid telt, meld ik mijn goede nieuws maar even zo!

Ik heb een top 20 weken echo gehad! Erg leuk en mooie plaatjes. Het meest opvallende was dat het kindje lange benen heeft. Langer als gemiddeld. We gaan er nu maar even voor het gemak van uit dat het mijn (lenige) bouw heeft, haha!

Geslacht wouden we niet weten en is ook niet gezien door ons, dat is nog een verassing voor ons!

Zijn er verder nog mensen met recente ervaringen van 20 weken echo's? 

Ik hoor ze graag!

 

Groetjes

 

Brenda

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

nou hartstikke leuk... Ik zat in hetzelfde bootje, niemand samen met mij uitgerekend dus was ook maar eenzaam haha Maar heb een goeie tijd gehad met de juni groep (ik zou in mei uitgerekend zijn maar remco kwam in april) Heb dus geen recente ervaring voor je maar kan het als de dag van gisteren herinneren, die 20 weken echo...blijft speciaal :) Geniet ervan!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden