anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 10 reacties

 

Vandaag op controle geweest bij de vk.

Bloed was de vorige keer afgenomen om het resus factor te ondekken bij de baby en ja hoor meneer is een klein tijdbommetje voor mij ik ben negatief hij is positief dus ik moest een mooie prik in mijn been in de spier krijgen.

Au in de eerste instantie maar dat viel gelukkig reuze mee.

Alleen de prik in de spier was even gevoelig maar het rustig inspuiten van de dikke vloeistof heb ik niks van gevoeld het was ook nog een stagiere die de prik deet en zij is geslaagd hoor als je het mij vraagt.

Daarna nog een vingerprikje voor het suiker gehalte en ijzergehalte allebeide ook perfect bloeddruk ook weer normaal was eerst wat laag is nu weer goed.

Eerst 105 om 60

nu 120 om 70 nou niks mis mee.

Over twee weken weer controle en groei echo.

Na voelen ligt meneertje met hoofdje naar beneden maar ja dat kan nog tig keer veranderen hahahaha

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Precies en dan die goedbedoelde adviesen oooh nee zeg. Ze doen soms net als of je echt dom bent en van niks weet hallo mijn zoon is al 13 kom op zeg. Ze zullen vast wel weer vanalles hebben veranderd met 13 jaar geleden maar goed het principe blijft hetzelfde. En dat in bad doen dat doen we zelf wel daar mag ze bij staan maar we houden ons kleintje zelf in de hand. Als ikhet niet kan dan mijn man of mijn moeder. Nee ik ben niet een makkelijke 1 wat dat betreft hahahahaha. Ach nou ja we zien wel hoe het komt straks is harstikke lief en leuk en aardig dat hoop ik dan maar

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hahaha ja inderdaad daar hou ik echt niet van....!! Precies je zoon is 13 denk dat je ondertussen wel weet hoe je een kind moet opvoeden! Lijkt mij wel dat ze dingen hebben veranderd maar alsnog is het wel zo dat het een feit is dat ze altijd doen alsof hun alles beter weten. Ik ben ook geen makkelijke ik laat liever de kleine door een vriendin in bad doen dan door een onbekende. Hou me wel op de hoogte hoe jou kraamzorg is, ben erg benieuwd hahaha.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hahaha zal ik doen

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ja krijg ook kraamzorg kan veel krijgen maar zit daar niet zo op te wachten eigenlijk. Mijn man is thuis en mijn moeder komt heeeeeel veeeeeel hahahaha. Ik heb het ook eerst op 3 uurtjes gezet mochten we meer nodig hebben dan kan dat altijd nog. Dronrijp ja dat ken ik wel ja  Mijn vorige bevalling was ook in het ziekenhuis keizersnede en ik woonde toen ook bij mijn ouders dus alle zorg was ter plekke. De kraamzorg die ik toen had was niet een erg prettig iemand dus die heb ik heel snel weggestuurd. Zo 1 van de oude stempel aaaarrggghhh oh nee zeg echt verschrikkelijk. Ik ben altijd al wat warmer dus ze moest me altijd temperaturen en ik ben altijd iets warmer dus zij dacht meteen ooh koorts terwijl dat niet zo was en ik kon haar er ook niet van overtuigen dus voor dat ze kwam ging ik snel onder de frisse douce zodat mijn temperatuur 1 graad lager was. Gesodemieter steeds en ik kon me al zo moeilijk bewegen haha. Maar goed dat was 13 jaar geleden ze zal nu wel niet meer werkzaam zijn

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hahaha hoop dat ik een beetje een leuke vrouw krijg, ze mag de kleine in bad doen en dan weer snel oprotten! Oeps, sorry mag niet te gemeen doen hahaha. Maar heb er eigenlijk totaal geen behoefte aan dat er telkens een vreemde aan mijn kleine zit. Mijn vriend, ouders, zusje en ik kunnen ons heel goed redden met 1 zo'n klein hummeltje en heb dan niet zo veel zin dat een ander telkens je precies gaat vertellen hoe de dingen moeten, want weet zelf heel goed hoe het gaat en hoe ik onze kleine lekker in bad moet doen etc. en alle andere dingen die erbij horen. Mijn zus heeft een kleine, en mijn vriend heeft 13 neefjes en nichtjes, dus genoeg om op te oefenen!!!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Haha ik mag de 22e weer, daarna de 5e van november en dan elke week op maandag! Ja echo's zijn echt leuk, wij wilden nog een pretecho laten doen alleen die mensen die die pretecho's deden, deden het niet op maandags en vrijdags en ja mijn vriend kan doordeweeks niet even 300 km naar mij toe komen rijden om even een pretecho te gaan maken, dus dat hebben we helaas niet gedaan. Maar ach als de kleine er is, maken we genoeg foto's! Wel fijn dat elke keer weer alles goed is, lijkt me verschrikkelijk voor mensen die te horen krijgen dat er iets mis is.... maar ja dat spreekt voor zich natuurlijk. Maar je schreef laatst dat je in Friesland woont? Want ik woon daar ook, dus was wel benieuwd waar haha!   xx

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Oh ik woon in sneek haha Mijn volgende afspraken weet ik nog niet dat hoor ik bij de volgende controle wel weer ik moet vanaf week 36 naar het de gyn want ik moet in het ziekenhuis bevallen. Mijn vorige zwangerschap eindigde in een keizersnede dus moet ik in het ziekenhuis vind ik niet erg wilde het toch al niet thuis veels te veel gestress vind ik lekker in het ziekenhuis alles en iedereen doet alles voor je. Ik vind het prima

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ah een echte Snitser! Kom zelf uit Dronrijp, misschien dat je dat kent. Ik beval thuis, maar woon nog bij mijn ouders thuis, dus dan heb ik niet te veel gestress aan mijn hoofd :) Mijn moeder werkt bij de thuiszorg en weet heel veel van verpleging en alles af, vandaar dat ik ook maar 3 uurtjes per dag kraamzorg krijg, meer heb ik er toch niet nodig. En mijn vriend komt natuurlijk deze kant op dus dat scheelt ook weer. :) Vind het wel fijn om meteen thuis te zijn met de kleine!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

He Awjager, Ben gisteren naar de VK geweest. We gaan gelijk op! Mijn kleine ligt ook met het hoofdje naar beneden en was weer lekker aan het bewegen en stampen. Bloed gecontroleerd en was goed, bloedwaardes waren 7.4, bloeddruk was 116/64 dus netjes. Heb ook over 2 weken weer een controle, en meteen voor 2 weken daarna weer een controle ingepland  voor de dinsdagavond, voordat die avond anders vol zit. Heb niet zin om telkens namelijk vrij te moeten vragen ervoor. Daarna moet ik elke week op de maandag langs komen maar dan heb ik al zwangerschapsverlof. Begint nu echt wel snel te gaan, einde is in zicht!! Haha!    

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik moet 21 oktober weer voor controle en echo wel weer zin kan haast niet wachten op de echo hahaha zo leuk dat ik meerdere echo's krijg en elke keer alles weer op en top is hihi

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden