anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 9 reacties

 

Ik ben vanaf half december 2012 gestopt met de pil en het is nu juli 2013 en nog steeds geen menstruatie gehad.. De dokter heeft me een provera kuur voorgeschreven en kreeg de 10e dag een bloeding van een paar dagen... Weer afgewacht tot me lichaam het nu zelf zou oppakken om een menstruatie op te wekken, dit was weer niet t geval.. dus weer een 2e provera kuur gekregen die is nu afgerond en had een bloeding gekregen, maar nu afwachten ( 1 maand) of ik vanuit me eigen een menstruatie krijg.. Iemand hier ervaring mee? 

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Meisjes ik heb een vraagje. kan je dik worden als je je maandstonden niet krijgt.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hallo, Ik ben gestopt met de pil in februari en nog steeds geen maandstonden. Vanaf wanneer ga je hiermee best naar de huisarts?

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hè Bella, Ik ben ook met mijn pil gestopt in september en sindsdien niks e geen maandstonden tot vorige maand met behulp van lutenyl 7dage later maar 1 dag bloedingen gehad en nu nog steeds niets... Het is toch wel niet zo fijn geduldig zijn...

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ik ben 5,5 maand na stoppen met de pil net ongesteld geworden. geen overtuigde menstruatie trouwens, weinig bloed, weinig krampen en het was bruinig, niet rood    ik stond op het punt om naar de gynaecoloog te gaan, maar toen kwam het. maar nu is het maar weer afwachten wanneer het weer komt    ik ben 30 trouwens en slikte vanavf mn zestiende al de pil 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bij mij bleef de menstruatie ook lang uit. Ik moest geduld hebben van de huisarts. Uiteindelijk een temperatuurcurve bijhouden. Heel frustrerend, want er kwam maar geen eisprong. Uiteindelijk naar de gynaecoloog en ik bleek pco te hebben.  Nu elke maand Clomid slikken. Dat zorgt ervoor dat er elke maand een eisprong is.  Niet te lang doormodderen bij de huisarts en gewoon om een verwijzing vragen. De gynaecoloog laat ook je menstruatie opwekken met medicijnen en dan mogelijk bij een constatering van pco krijg je Clomid voorgeschreven.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb dat vroeger ook gehad ik ben in totaal 6 jaar niet ongesteld geweest en ik vond dat heerlijk. Wel eens na gevraagd bij de dokter en die kon ook geen antwoord bedenken. Ondertussen ben ik toen gewoon zwanger geraakt en heb dat toen nooit geweten omdat ik al nooit ongesteld werd. Het is na de zwangerschap wel terug gekomen maar ook in een kleine mate vind ik dat erg echt niet!!! Die hele ongesteldheid kan me gestolen worden. Ik was toen 19 toen het stopte. ik was bijna 25 toen ik mijn eerste zoontje kreeg. Ik heb er wel eens een hormonen kuur voor gehad het enigste dat dat met mij dee was extra haargroei waar ik het niet wil. En daar heb ik nog steeds last van.  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hi,   Ik ben in april gestopt met de pil en tot op heden ook nog niet ongesteld. Als ik 6 maanden niet ongesteld ben geweest dan mag ik me weer melden bij de dokter. Ben benieuwd of ik dan ook zo'n kuurtje krijg. Heb er dus nog geen ervaring mee. Vervelend zeg dat je lichaam het nog niet zelf oppakt. Soms kan dat wel een jaar duren he, maar ik begrijp je frustatie heel goed.  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Oww je wat erg zeg! weet je ik zeit een beetje in het zelfde schuitje, ik ben in februarie gestopt met de pil, en heb daarna gewoon gemestrueerd zoals normaal laat ik maar zeggen. in mei heb ik de laatste menstruatie gehad en tot nu helemaal niks nakkes nada! wat is provea en wat houd dat in? en hoe oud ben je ?  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi hoi, Die kuur zou ervoor moeten zorgen dat de menstruatie op gang komt, maar dat was bij mij helaas niet zo... Ik ben naar de dokter gegaan en heb nu 27 Augustus een afspraak bij de Gynecoloog dus ben echt heel benieuwd wat er aan de hand is. Vind het ook raar want ben voordat ik de pil begon te slikken gewoon ongesteld geweest altijd en nu ineens niets meer gehad.. Ben 23 en jij? Groetjes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden