anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 3 reacties

 

hallo 

 

ik ben vandaag achter gekomen dat ik zwanger ben vermoed klein maandje .

was niet gepland snap ene kant niet ik ben 7 kl afgevallen in plaats van aangekomen .

kom dit vaker voor ?? 

gr samentha 

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Stress is zeker een rede om veel af te vallen.. hou het in de gaten en probeer niet te veel af te vallen, wat natuurlijk wel lastig is als je niks binnenhoudt. Wat zou kunnen helpen is crackers of iets naast je bed leggen. Voordat je op staat even iets gegeten hebben, scheelt al voor de misselijkheid. En op tijd eten.. als je te lang wacht met eten, word je ook misselijk... En eten als je misselijk bent is niet te doen. De natuur heeft het zo geregeld dat wat je ook binnen krijgt, de baby heeft voorrang. Dus eerst hij/zij, daarna jij. Je baby komt dus niks tekort :-) Probeer de dingen die gebeuren een beetje naast je neer te leggen. Stress voor de baby is niet goed. Groetjes!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

In, waarschijnlijk, een maandje tijd kom je nog geen kilo aan. Tenzij je natuurlijk in de snoeppot leeft... Maar 7 kg afvallen in de eerste periode is wel apart.. er zijn vrouwen met overgewicht die ook afvallen tijdens hun zwangerschap, maar dan pas in een verder stadium. Komt alleen maar omdat ze gezonder gaan eten omdat ze zwanger zijn.. Ben je erg misselijk geweest? Veel overgegeven? Dat zou een verklaring kunnen zijn.. iets veranderd in je eet patroon? Anders zou ik het niet weten.. in de eerste maand zoveel afvallen komt, denk ik, niet zozeer door de zwangerschap zelf.. Groetjes..

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ik eet heel stuk minder snoep bijna niet meer en ben veel misselijk en alles wat ik eet spug ik eruit kan ook miskien stress zijn me ouders liggen in scheiding ect maak veel mee in korte periode 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden