Anoniem 8 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo, ik ben in mijn eerste zwangerschap 30 kilo aangekomen.
Ben nu zwanger van de tweede en de kilo's vliegen eraan. Heeft iemand tips om niet teveel aan te komen.

Waren jullie bij de tweede ook net zoveel gegroeid.

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

ik ben tijdens de zwangerschap veel aangekomen, maar het ging er na de geboorte wel weer af. Helaas kwam ik erna weer aan, en was net begonnen met een goede workout routine and ben nu weer zwanger dus moet even wachten weer. Maar ik probeer nu gewoon zo veel mogelijk groente en fruit (met mate) te eten, en niet ingeven aan cravings en zo, ik wil echt niet weer zo veel aankomen want het is hell om het eraf te krijgen ! :)

Anoniem 8 jaar geleden

Ik ben juist na de geboorte van de eerste heel veel aangekomen wel 30 kilo in de zwangerschap zelf maar 12 maar bijelkaar is dat wel 42 ik ben het in de jaren weer kwijtgeraakt weer wat gevonden en weer kwijtgeraakt schommel wat heen en weer maar niet meer zo erg als toen. Ik ben nu zwanger van de tweede en ben nu zelfs 2 kilo afgevallen ik doe daar niks aan maar het eten gaat bij mij niet zo goed zeg maar 3 happen en ik hoef niet meer. Ik zit er ook niet op te wachten om de spuitgaten uit te groeien dat is mijn angst ook wel. Ik ben nu 10 weken en mijn buik is gelukkig nog niks gegroeid. Mijn vorige wangerschap liep uit op een miskraam in januarie toen was ik 8 weken maar toen kreeg ik al wel een buikje paste mijn kleren al niet meer nu gelukkig nog wel. Denk om je eetpatroon eet niet te veel en vooral niet voor 2 dat hoeft niet. Heb je extra trek in iets neem dan een stukje fruit of iets dergelijks. Drinken ook drink maar veel en veel water daar komt niemand van aan. We zullen zowiezo wel wat groeien 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden