anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 11 reacties

 

hallo!

 

Ik zit nu in de 19de week en denk het kindje toch echt al te voelen. De meeste mensen noemen het vlindertjes, maar ik vind het eerder kleine trapjes (niet pijnlijk natuurlijk).

 

Hoe vonden jullie dat voelen?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

bij mij ook

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Het scheelt ook als je bepaalde dingen niet te veel eet, zoals bijvoorbeeld bananen en iets met heel veel vezels, zorgt voor hardere poep, en kan je dus beter ontwijken. Moet je maar eens googelen wat voor eten daar voor zorgt, dan weet je wat je uit de weg moet gaan!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

tis grappig, maar bananen werken bij mij juist laxerend! haha!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik heb de eerste weken heel erg last gehad van harde ontlasting en dat was echt hard.   Nu gelukkig niet meer en gaat het allemaal goed ik drink nu ook beter had wel het gevoel dat het daar mee te maken had in mijn geval omdat ik er anders nooit last van heb

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hey mylove Heb hetzelfde probleem met mijn darmen als jij. Verkeert eten is de rest van de dag op de wc zitten en dat terwijl ik op een gewone dag al minimaal 5 keer moet. Tijdens mijn zwangerschap heb ik daar helemaal geen last meer van gehad. Heerlijk was dat. Tijdens je zwangerschap maakt je lichaam een hormoon aan waardoor je obstipatie krijgt. Bij mij betekende dat dat ik niet 5 keer per dag maar gewoon net als de meeste mensen 1 keer per dag naar de wc moest. Helaas was het na de bevalling wel weer 'normaal'maar heb toch zeker 6 maanden genoten van slagroom en roomijsjes. Hoop dat dat voor jou ook zo is.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi MyLove.   Ik durf niet te zeggen of een bepaalde aandoening erger wordt door de zwangerschap. Maar als je dat soort dingen van te voren wilt weten denk ik dat de betreffende specialist daar wel een mening over zou kunnen hebben. Bij mij zijn de probleempjes die ik met mijn darmen had, wel verergerd. Ik heb al sinds newborn baby harde ontlasting. Is niet echt normaal voor een newborn en dat is zo gebleven. Gevolg: een zeer lastige stoelgang. De laatste jaren niet persee heel veel last gehad, omdat je je weg er in vind etc.  Nu tijdens mijn zwangerschap weer erg veel last van obstipatie. Gisteren zelfs een uurtje eerder van mijn werk weggegaan door de buikpijn die het veroorzaakt. Dus ja, in mijn geval is het verergerd. Ik geloof wel dat er veel zwangere vrouwen zijn die problemen hebben met de stoelgang, dus persee heel raar is het niet. Komt doordat de baarmoeder vocht aan je darmen ontrekt. Of jou klachten erger worden durf ik dus niet te zeggen.   Succes met alles! Groetjes, Brenda 

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

[quote=brenda22]En ik weet het verschil met darmen intussen wel![/quote] Haha :D kan me wel inbeelden dat het soms verwarrend kan zijn! Ik heb trouwens in het algemeen veel darmproblemen (spastisch colon, gevoelige darmen dus en moet heel hard oppassen op wat ik eet), verergert zoiets tijdens de zwangerschap? Of blijft dat hetzelfde of wordt het misschien beter..?! Daar zit ik eigenlijk wel een beetje mee in..  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Bedankt voor je reactie.    Je krijgt vaak reacties als: Dat is bij iedereen anders, maar vannacht was de baby ook zo druk. En ik weet het verschil met darmen intussen wel!   Top. Ga ik er nu lekker van genieten!    

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hoi guppie, ik heb nog maar 1 kindje, dus jazeker..bij je eerste voel je het net zo snel hoor, het is alleen dat je het vroeger herkend als je het al eens ervaren hebt. Vandaar, maar de tijdspan is hetzelfde hoor :)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Jennerfer Pers, Ik was even benieuwd of het bij je eerste kindje was dat je hem al voelde met 13 weken? Ik lag gisteren een poosje op mijn linker zij in bed en voelde toen 3 keer een kriebelte heel zachtjes links net boven mijn schaambot. Het eerste wat ik dacht was dat dit wel heel erg leek op hoe het voelen van je kindje beschreven word. Kan ook echt niet bedenken wat het anders geweest is, heel apart gevoel. Maar wat ik me ook gelijk afvraag is of dit wel al zo vroeg kan. Nou lees ik overal dat het bij een tweede wel al zo snel te voelen is, met als reden dat de vrouw het gevoel dan herkend. Dan denk ik dus, het is wel degelijk al zo vroeg te voelen als ik dat zo lees. Daarom de vraag of dit ook bij jullie bij het eerste kindje was, dan weet ik in ieder geval dat het zeker mogelijk is dat ik ons kindje zachtjes gevoeld heb, liefs guppie

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden