anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 3 reacties

 

Hai iedereen... Ik heb een raar probleempje.. Ik zat in mijn stopweek, en merkte dat ik maar niet ongesteld werd. Ik dacht misschien word ik iets later, maar ik ben inmiddels 9 dagen overtijd... Ik heb al 2 testen gedaan maar waren allebei negatief. Ik snap er niks meer van.. Iemand hier misschien een idee?

Ik ben tussendoor ziek geweest en heb antibiotica gebruikt. Ik weet dat de werking van de pil daardoor verminderd. Maar heb gemeenschap gehad net buiten mijn vruchtbare periode.. Denk ik.. Haha. Een kindje is sowieso welkom.. Maar ik snap niet zo goed wat mijn lichaam nu aan het doen is. Toch maar naar de huisarts denk ik...

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik heb wel na mijn nod getest. Ik weet niet wat het is. Ben nog steeds niet ongesteld geworden.. Ik snap er helenaal niks van. Ik denk inderdaad dat de dokter mij gaat vertekken om het nog even aan te kijken, maar ik heb voor de zekerheid wel een afspraak gemaakt voor maandag. Ik ben benieuwd.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Vertellen*

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Het zou eventueel kunnen dat je te vroeg hebt getest. Als er nog niet genoeg hcg in je urine zit, kan het niet goed getest worden. Misschien je lichaam van streek door de antibiotica? De huisarts gaat je waarschijnlijk vertellen het nog even aan te kijken maar als je je er lekkerder bij voelt om wel te bellen, gewoon doen :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden