anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 3 reacties

 

Wegens het hebben van (de klachten van) bekkeninstabiliteit heb ik sinds gister een bekkenband in huis. Daarnaast heb ik ook gemiddeld 2 keer per week fysio, die masseerd om de boel soepel te maken en/of meer te ontspannen.

Maar deze topic open ik ivm de bekkenband. Zijn er hier dames die hier ervaring mee hebben? Ik draag hem ter hoogte van mijn schaambeen, maar over de kleding heen. Op adies van de fysio.. en persoonlijk vind ik dit een beetje reemd, en vroeg mij af hoe jullie de band dragen??ik heb trouwens de bekkenband van Serola.

 

Ben benieuwd naar jullie eraringen

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi UkkieW, Ondanks dat het een oud topic is en je hopelijk allang van je bekkenklachten af bent, geef ik je toch nog even een reactie. Ik heb zelf veel last van bekkenklachten gehad. Vanaf de 22 week een bekkenband gedragen. Dit hielp mij enorm. Vanaf het moment dat ik dit ging doen kreeg ik wisselende adviezen over het gebruik van zo'n band. Inmiddels gaat jet een stuk beter met me en ben ik veel te weten gekomen over Bi. Ik ben een eigen blog begonnen en heb toevallig vorige week een blog gepost over de bekkenband. Lees mijn verhaal en veel tips van zorgverleners op http://www.bekkenblog.nl/wel-of-geen-bekkenband/ Of www.bekkenblog.nl Groeten Stefanie

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

VPN service to be able to enjoy the Japan net environment in China, the use of the vpn 中国 service, I realize in three minutes the net environment in Japan, VPN 日本 you can see Fc2, Facebook, twitter, and youtube!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb al heel lang een band om maar meer voor steun omdat mijn buik anders zo zwaar is. Gebruik hem alleen als ik wegga en thuis niet. Ik draag hem onder mijn kleren

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden