Anoniem 8 jaar geleden 8 reacties

 

Hoii allemaal,

 

Ik ben Anneke ben 23 jaar oud en heb een hele grote kinderwens. Samen met mijn vriend zijn we al anderhalfjaar bezig. Tot nu toe nog niks geworden. We zijn erachter gekomen dat ik PCOS heb en dat ik heel moeilijk kinderen kan krijgen. Ik heb toen primolut gekregen om mijn menstruatie op te wekken en Clomid voor als ik in mijn cyclus ben. Nu ben ik 1 maandje Clomid vergeten. Mijn arts heeft mij aan de telefoon verteld dat het klopt dat ik nu niet ongesteld meer word, en alleen maar word als ik clomid blijf gebruiken. Nu vandaag heb ik ineens heel veel bloedverlies, maar nu ben ik best in paniek want zonder clomid zal ik nie ongesteld kunnen raken. Ziekenhuis belt me pas 4-5 uur op en ik heb gwn egt pijn.

Kan iemand me helpen AUB...

 

XXXXX Alvast bedankt!

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

Hoe is het nu???

Anoniem 8 jaar geleden

Hmm, ik begrijp de vraag niet? Als je het echt niet uit houdt van de pijn, zou ik gewoon de eerste hulp bellen...

Anoniem 8 jaar geleden

Gewoon naar de eerste hulp toegaan veel beter

Anoniem 8 jaar geleden

Ik heb een vriendin die hetzelfde heeft als jij, maar zij is nog nooit ongesteld geweest. Heb de vraag ook even bij haar neergelegd, ook ook zij raad je aan om nu actie te ondernemen en dus niet af te wachten tot einde van de middag. Sterkte!! Hoop dat het allemaal meevalt!

Anoniem 8 jaar geleden

Oeii heftig, ik zou ook inderdaad de eerste hulp bellen, of er naar toe gaan! Sterkte ermee, en laat ons weten hoe het af is gelopen.

Anoniem 8 jaar geleden

Ik word alleen maar ongesteld met Clomid, en in het begin was ik begonnen met primolut maar vanwege alle omstandigheden werd het me even teveel waardoor ik clomid een maandje oversloeg. Nu heef me arts vorige week verteld dat ik niet zonder clomid ongesteld word dus hij wou primolut voorschrijven wat ik nog niet heb gehaald... nu ineens heb ik bloedverlies.. wel al iets minder maar ook egt pijn aan me baarmoeder.. word rond 4 a 5 uur gebeld maar vind het heel vreemd en doet pijn

Anoniem 8 jaar geleden

Dan moet je toch nog even afwachten, wordt de pijn te erg, gewoon naar de eerste hulp gaan! Ze moeten je maar helpen, je betaald niet voor niets elke maand zoveel voor je zorgverzekering!!!!

Anoniem 8 jaar geleden

nee inderdaad!! Dankjewel Ik wacht even af en word het te pijnlijk dan ga ik na de eerste hulp!!! ik laat jullie zowiezo weten hoe het is verlopen!!      

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden