Anoniem 8 jaar geleden 10 reacties

 

Heehee,

 

De laatste keer dat ik ongesteld was was 15 tot 20 december. Ik zou dus de 12e weer ong moeten worden dat is al jaren mijn vaste route maar deze maand ben ik het niet geworden. ik heb hele tijd gerommel in mijn buik, traanogen, verschrikkelijk moe en ik eet alles wat los en vast zit. terwijl ik het gene wat ik als liefste eet niet meer hoef. verder word ik heel snel misselijk van de honger maar heb geen ochtendmisselijkheid. Als laatste nog heel veel wit vocht.

toen ik op internet ging kijken zag ik dat dit allemaal symtonen zijn van zwangerschap, zijn hier mensen die met hun ervaring iets meer kunnen zeggen want dit is best nieuw voor mij...

 

Alsvast egt bedankt!!!!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo,   Wat spannend allemaal! Ontpillen (voor diegene die het aangaat) is redelijke onzin. Natuurlijk moet je lichaam een nieuwe regelmaat vinden, maar het zegt niks over je vruchtbaarheid. Je lichaam maakt sowieso elke maand een eitje aan en zodra je van de pil af bent, kan dit eitje bevrucht worden. Je moet niet voor niks elke dag een pil slikken. Als hij zo sterk was konden we hem gerust een weekje achterwege laten, hihi. En als je zonder pil heel regelmatig bent, dan is de kans dat dat zomaar veranderd ook weer redelijk klein.    Luisteren naar je eigen lichaam en een test is dan echt het enige wat je kunt doen!   En Moontje, je kan al testen vanaf de dag dat je ongesteld had moeten worden. En inderdaad, alles wat je zegt had ik ook en meteen de eerste 2 weken al!! Ik vind het heel herkendbaar, maar je weet maar nooit! Vandaag is het zaterdag, hoop wat van je te lezen.   Succes dames!!  

Anoniem 8 jaar geleden

Je hoort heel vaak dat mensen na het stoppen met de pil de eerste tijd een andere cyclus hebben en dat er vaak verschijnselen optreden rond de menstruatie die lijken op een eventuele zwangerschap. Dit noemen ze geloof ik ontpillen dus kan wel degelijk. Maar aangezien je niet aan de pil geweest bent en overtijd bent of iig was kan het heel goed met een zwangerschap te maken hebben. Heel spannend, ben benieuwd wat de uitslag van de test is!

Anoniem 8 jaar geleden

He hallo. Ik ben afgelopen maand in december de 21e voor t laatst ong geweest. Toen ik de 24e december weer met de pil wilde beginnen had ik blijkbaar geen meer in huis! Dus ik kon ook geen nieuwe haken want het was immers kerst. Ik moest vd dokter n maand stoppen omdat ik al bij a n week te laat was en mijn lichaam nu onregelt zou zijn. Ik heb al n kind van zes dus t zou niet erg zijn als er eindelijk n tweede komt. Nu doen mijn borsten sinds vrijdag vreselijke pijn, maar als ik er aan kom niet zo, maar raar gevoel. Trek in dingen en soms steken of raar gevoel in onderbuik. Ik wist zeker dat ik zwanger was. Alles in mij zei t want mijn borsten doen nooit pijn?! Gister morgen test gedaan en die was negatief?! :( morgen moet ik officieel mijn dagen krijgen. Moet ik nu afwachten? Spelen mijn hormonen met me? Of wil ik t gewoon te graag? Ik weet echt ff niet wat ik moet doen. Wil zo graag n tweede.... Liefs skaterbunny

Anoniem 8 jaar geleden

Ik hoop stiekem voor je dat je zwanger bent. Maar denk dat n testje wel handig is! Succes!

Anoniem 8 jaar geleden

Wat al eerder gezegd is; gewoon testen. Ik had nog geen benul van dat ik zwanger was, toch testje gedaan (na 10 jaar aan de pil te zijn geweest, heb ik 1 maand na het stoppen getest) en ik was gelijk zwanger!

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Moontje, Het kan allebei de kanten op, maar dat weet je toch echt pas als je of een menstruatie krijgt of een positieve test hebt. Niemand kan jou zo vertellen of je zwanger bent of niet. Ben je gestopt met anticonceptie? mocht je recent gestopt zijn met de pil dan kan het heel goed dat het door het ontpillen is, ik hoor dit zo vaak in mijn omgeving. Daarnaast zijn de symptomen voor een zwangerschap ook heel verschillend voor iedereen en ook wanneer deze op komen zetten. Bij mijn eerste zwangerschap, een buitenbaarmoederlijke had ik al een tijd voor mijn nod symptomen en pas een week na mijn nod een positieve test. Bij deze zwangerschap had ik pas een tijd na de positieve test symptomen, op wat menstruatiekrampjes na, en had ik al een week voor mijn nod een positieve test. Zo zie je maar er is geen touw aan vast te knopen. Dus mocht je het geduld op kunnen brengen kun je nog even wachten op een eventele menstruatie, maar wil je nu al wat meer zekerheid hebben zou ik een test doen. Veel succes in ieder geval!

Anoniem 8 jaar geleden

Ik ben nooit aan de pil geweest vanwegen de bijwerkingen die ik altijd kreeg destijds, dus ontpillen lijkt lijkt me niet.. ik ga zaterdagochten ff een test doen heb ik met mezelf afgesproken.. ik zal het jullie laten weten!!! bedankt  

Anoniem 8 jaar geleden

De enige ervaring die ik je mee kan geven is testen, dat is toch echt de enige manier om een zwangerschap te bevestigen. Je lichaam kan je ontzettend voor de gek houden. Ik had zelf vlak voor de positieve test alleen last van menstruatiekrampen, had wel het gevoel dat het raak zou zijn maar kan niet uitleggen wat dit gevoel precies was. overige symptomen kwamen bij mij pas later. Nou spannend, ik zou een testje wagen! 

Anoniem 8 jaar geleden

Okee dankjewel dat moet ik dan misschien maar gaan doen dan.... Duimen dan maar

Anoniem 8 jaar geleden

Zijn er ook mensen die zeggen het zal wel niks zijn???? kwil egt geen valse hoop hebben...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden