anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo allemaal,..

 

Ik ben 5 feb dit jaar gestopt met de pil, en zoals verwacht was ik 8 feb ongesteld,

Ongveer een week na me laatste ongesteldheidsdag had ik krampen en drukkend gevoel in me onderbuik, (kan dat een eisprongzijn?)

Dat gevoel had ik maar 3 a 4 dagen, mijn vriend wou dat ik een test ging doen dat heb ik gedaan op 7 maart maar was negatief, had ook niet anders verwacht

14maart dacht ik dat ik ongesteld werd, maar vond het niet echt daarop lijken was ook niet veel en niet continu en duurde maar 4 dagen.

Nu heb ik echt last van moeheid, futloos, raaar gevoel in me onderbuik wat ik niet kan plaatsen ben prikkelbaar,en zin aan eten,  en nu sinds een dag of twee dat ik niet smorgens misselijk ben maar smidddags na het slapen, en die slaap moet ik hebben, ben gewoon moe.

Dit is of word me eerste kind dus weet niet wat ik met deze symptomen aan moet,.. Herkent dit iemand?

 

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

na het stoppen met de pil kan je cyclus flink ontregelt zijn. Je schrijft dat je 4 dagen een bloeding hebt gehad. Dat kan gewoon je eerste ongesteldheid zijn geweest. Het kan ook een innestelingsbloeding zijn geweest. Via een forum kunnen wij niet beslissen of je zwanger bent helaas. Enige dat je echt uitsluitsel geetf is een test. Dus ik zou gewoon nog een test doen (die van kruitvat 2 voor 5 euro zijn prima en ook niet zo duur, mocht het nog te vroeg zijn om te testen).   De symptonen kunnen wijzen om zwangerschap, maar je wil het ook heel graag en soms gaan we ons dan dingen inbeelden (zeg niet dat dit zo is, maar zo werken wij vrouwen nou eenmaal) Ik duim voor je dat je zwanger bent, maar doe en test en laat het ons weten

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ja zoals de bovenstaande reactie al zegt, alleen een test kan uitwijzen hoe of wat... je cyclus kan tijd nodig hebben om op gang te komen, of je kan in 1 klap zwanger zijn. Dit was bij mij het geval, ik heb niet eens een natuurlijke menstruatie gehad na ik stopte met de pil want ik was direct zwanger! (ja ik val dan in de groep "gelukkigen") dus ja...even afwachten en testen!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden