anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 7 reacties

 

Beste forumleden,

Afgelopen 9 juni 2013 ben ik voor het laatste ongesteld geweest en dit keer maar hooguit 2 dagen. Normaal ben ik altijd zo'n vier dagen ongesteld dus dit vond ik al vreemd. Nu had ik 7 juli (regelmatige cyclus van 28 dagen) weer ongesteld moeten worden maar tot op heden ben ik nog niet ongesteld. Gisteravond heb ik een zwangerschapstest van de Kruidvat gedaan, die 2 voor 5 euro testen, en daarbij was een hele lichte dunne streep te zien bij het vakje wat aangeef of je wel of niet zwanger bent. De test met het resultaat staat bij mijn foto's op mijn account. Nu vraag ik me af of ik zwanger ben omdat dit een hele dunne streep is. Wie kan me helpen?

Alvast bedankt.
Groet Kim

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

van Harte Gefeliciteerd !!!! geniet er van

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Vandaag weer een test gedaan met ochtendurine en nu zag je toch wel een duidelijke streep! Ik kan niet bevatten dat ik daadwerkelijk in verwachting ben.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Nogmaals van harte :) :) Onwerkelijk he?ik had zelfs een week later nog een test gedaan haha.Ik had/heb zelf nauwlijks klachten dus geloofde t gewoon niet! Geniet er van meid,ook al is het spannend allemaal! Liefs Eli

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Gefeliciteerd !!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi kim! Ik zou zeggen,gefeliciteerd! Een streep is een streep! Als je er morgen ochtend nog een doet zal de streep ook duidelijker zijn,ik had dat ook na 6dagen :) Liefs Eli

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Okee, bedankt voor je reactie. Ik hoop ook echt dat het raak is maar ik durf niet te enthousiast te zijn. Morgenochtend ga ik inderdaad nog een test doen, en dan zullen we wel zien wat deze aangeeft. Ik vond het zo frustrerend omdat de lijn zo licht en dun was, en daardoor dacht ik dat het een fout kon zijn. Je zag het ook pas echt in het daglicht als het licht er goed op scheen.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Je ziet t best wel op je foto hoor. Je maakt nog niet genoeg zwangerschaps hormonen aan blijkbaar omdat hij nu nog niet heel duidelijk is.. In de ochtend is vaak ook beter omdat je dan nog niks gedronken hebt,en ook plassen in een bekertje is beter dan de test in de straal houden. Succes morgen,laat graag ff van je horen :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden