anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 1 reactie

 

Hallo iedereen,

ik ben een tweetal weken geleden (2juni) gestopt met mijn vaginale ring. omdat mijn vriend en ik heel graag een kindje willen.
gelijk de dag erna kreeg ik mijn menstruatie deze heeft 5 dagen geduurd.

nu heb ik last van hoofdpijn, ik zie minder goed en ben licht in m'n hoofd,

mijn tepelhoven zijn lichter en ik heb meer bobbeltjes, ik heb pijn in mijn buik, de gewone maagkrampen en de menstruatie pijn.

ik voel me ook uitgeput en ben vooral 's ochtends maar soms ook overdag misselijk af en toe moet ik overgeven,

heb al twee tests gedaan maar deze zijn negatief, maar ik heb gelezen dat die pas goed resultaat geven na twee weken.

 

wat denken jullie?

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Heey, Ik weet niet wat een vaginale ring is ?! Maar kunnen het misschien bijwerkingen zijn van het stoppen met die ring? Minder goed zien en licht in je hoofd zijn volgens mij geen algemene symptomen. Mocht je zwanger zijn, kunnen dit misschien symptomen zijn van innesteling van het eitje? Ik denk persoonlijk, je kunt maximaal maar 1,5 week zwanger zijn, dat het nog veel te vroeg is voor enige symptoom. Wat me opvalt is dat die pas rond de 5-6 weken komen... En nu al testen is inderdaad te vroeg. Geduld houden. En probeer het los te laten. Klinkt moeilijk, is ook moeilijk... Maar anders ga je van elk dingetje denken dat het een symptoom is. Mocht je dan niet zwanger zijn, kan de teleurstelling groot zijn :-) Groetjes..

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden