anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 14 reacties

 

Hallo,

 

Via google kwam ik hier uit, ik weet me echt geen raad meer.

Ik ben al bijna 5 weken overtijd en heb me al 4 keer met een gewone huistest getest en alles negatief! Ook ben ik naar de huisarts geweest en ja hoor, ook weer negatief.. Me vriend en ik zijn nu 5 maanden bezig en willen graag een kindje, ik was alleen maar aan het denken om zwanger te raken. Nou las ik op het internet dat dat nou juist niet goed is als je zwanger wilt zijn,dus ben ik afleiding gaan zoeken en het hielp echt! Ik dacht er minder aan. Tot dat ik dan zolang overtijd ben.

 

Zijn er meer vrouwen die hetzelfde hebben of hebben meegemaakt? Want ik heb alle symtomen ook!

 

- Borsten doen pijn en zijn groter geworden

- Misselijkheid

- Soms enorme eetlust en dan minder tot bijna niks

- ijzersmaakje in me mond

- romelende darmen

- steek in me onderbuik

- Hele erge stemmings wisselingen

- Veel vaker plassen ( me blaas voelt erg vol en als ik naar de toilet ga blijkt het gewoon mee te vallen...)

- Af en toe wat duizellig

- Heel erg moe

 

Ik heb nog nooit de pil geslikt dus daar kan het niet aan liggen. Ik ben wel 2 maanden geleden begonnen met foliumzuur.

 

Heel erg bedankt voor het lezen en jullie tijd!

 

groetjes,

 

 

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 14 reacties.

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Hallo ik heb 28/08 de laatste keer mijn menstruatia gehad. En mits ik int verleden baarmoederhalskanker heb gejad en een mola-zwanger doet de gynaecoloog jaarlijks een inwendige echo om te kijken of alles goed is daarbinnen. Dus op 11/09 heb ik een echo gehad en daar heeft mijn gynaecoloog gezien dat ik mijn eisprong elk moment kon krijgen. Nu heb ik dus nogaltijd mijn menstruatie niet gehad sinds eind augustus. Maar zwanger kan toch niet he? Dan had de gynaecoloog toch iets moeten zien? Nu ik ben vrijgezel maar sinds midden augustus geen sex gehad. Het is toch onmogelijk dat ik zwanger ben?

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hallo dames! Ook hier al 4 weken over tijd! Al 2 negatieve testen in mijn handen gehad, bezoekje huisarts ook gehad en een bloedtest laten doen. Hier kwam ook negatief uit, dat was anderhalve week geleden! Snap er dus ook helemaal niets van, hebben al een klein meisje van ruim een jaar, maar dit voelt totaal niet als een zwangerschap. Toch maar even weer langs de huisarts?

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Het word altijd aangeraden niet te veel te denken aan zwanger worden omdat vaak vrouwen hierdoor eerder gestrest door raken. Er is namelijk een sterke verbinding tussen stress en nocebo ( andere form van placebo). Het kans is hierbij dus ook groot dat alle klachten en symptomen die je ondervindt zijn ontstaan door het nocebo effect. Helemaal als je dokter een negatief uitslag heeft geleverd.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hallo. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!! Ik ben 24 jaar en eigenlijk net begonnen met mijn vriend om kind(eren) te krijgen ook ik ben nu 2 weekjes overtijd ik ben ook heel erg ermee bezig bijna de hele dag ik heb geen werk dus zit hele dagen thuis ( huishouding ) doe ik verder niet veel want heb geen vriendinnen heb een enorme kinderwens van kleins af aan al en we zijn die nu eindelijk aan het uitvoeren maar dan moet het wel raak zijn natuurlijk!! Ik heb 2 testen gedaan van de kruidvat van 5 euro ik moest 16 juni ongesteld worden en deed 17 juni een test maar was negatief toen heb ik de 23ste nog een test gedaan maar ook negatief mijn huisarts weet ervan af dat ik met kinderen bezig ben en ik mag hem pas terug bellen / mailen als ik paar maanden verder ben en het niet lukt om zelf kinderen te krijgen nu heb ik wel wisselend buikpijn, steken in mijn zij ( linkerzij ) en ik voel dat ik grotere borsten heb als ik ongesteld word voel ik dat 1 dag van te voren heel erg aan met enorme buikpijn maar dit voelt niet als een aankomende menstruatie ik weet hoe dat voelt en dat voelt heel anders dan wat ik nu heb. Ook had ik 1 week geleden ofzo licht roze veegjes met afvegen gelukkig was dat echt heel even en niet dagen achter elkaar ofzo. Wat denken jullie??? Ik zelf voel gewoon dat ik zwanger ben. Wanneer weer een test doen?? Hopelijk krijg ik reacties. Groetjes Anoniempje

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

En? Waren jullie zwanger? Mijn laatste menstruatie begon 13 mei, 5 dagen na eisprong flinke bloeding gehad die 2 dagen duurde. Innesteling hoop ik.. Had rond 10 juni weer ongesteld moeten worden maar ben het nu nog steeds niet, al 12 dagen overtijd. Ben extreem moe, buik wordt dikker, heel vaak plassen, misselijk, voel krampen en het borreld veel in onderbuik. Verschillende testen gedaan maar steeds negatief! Word er gek van! Huisarts zegt dat ik moet afwachten maar dat is zo moeilijk!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Misschien omdat je het zo graag wily gedraagd je lichaam zich hier ook naam en ben je hoogstwaarschijnlijk schijnzwanger. Je menstruatie blijft uiy je buik word dikker hebt alle symptimen van een zwangerschap maar het is het niet. Hoop dat het wel een echte zwangerschap is voor je maar je weey het natuurlijk nooit. Heb hrt daar ook over met de huisarts of ga nsar de gyn.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

ik heb hier het zelfde probleem 3 weken overtijd 2 testen gedaan en allebij negatief en ik voel dat ik zwanger ben alij ik denk het  ben soms misselijk heb last van buikkrampen    en hb ook last van menstruatie pijn maar er komt nooit iets last van  licht roze bloed verlies   ik ben de laaste keer ongesteld geweest 12 juni  en ik moest nu ongesteld worden 11julli wat denken jullie ben ik zwanger ?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Eind van de week weer een test doen. Is die negatief, zou ik de huisarts bellen :-)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ben toevallig 2 weken geleden nog bij de HA geweest. Ik ging voor iets anders, maar heb gelijk een paar vraagjes gesteld. Zij vertelde dat het heel normaal is, dat je veel langere cyclus hebt. Maar nu duurt het wel heel lang? Mijn 1ste dag van mijn laatste menstruatie was 8 september. Ik wacht idd even eind van de week af, en dan doe ik nog een testje. Spannend weer. bedankt carola. En jij al zwanger?   

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Maar dat is deze week al 2 maanden geleden ?! Dan is je langste cyclus dus zo'n 6 weken geweest? Wel een héle lange cyclus.. ik heb geen last gehad van het ontpillen, had direct een normale cyclus en werd ongeveer 4 maanden later zwanger .. Hoelang ben je nu gestopt met de pil? Misschien zou je h.a wat verdere onderzoeken moeten doen..? Ik ben nu zwanger, ja.. 26 weken (dacht ik).. ben de tel een beetje kwijt, hahaha... Ik en mn vriend werken allebei onregelmatig, dus ben de dagen regelmatig kwijt ;-) Ik ben nu voor de 2e x zwanger, mn zoontje is ruim 15 maanden :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden