anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 7 reacties

 

Wat doe je als iemand in jouw directe omgeving dezelfde of bijna dezelfde naam heeft uitgekozen voor zijn/haar kindje? Mijn beste vriendinnetje is net bevallen en ik ben over 8 weken uitgerekend. Onze namen lijken erg op elkaar, maar zijn niet hetzelfde. Wij hebben lang over de naam nagedacht, zelfs de letters al gekocht en het geboortekaartje ontworpen. Mijn vriend wil de naam gewoon houden, toch twijfel ik nog. Wat zouden jullie doen??

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wij hebben nu dezelfde situatie. mijn neef heeft een zoon gekregen en de naam die hun hem hebben gegeven scheelt één letter met de naam die wij voor onze zoon in gedachten hebben. We hebben voordat hun zoon geboren was, al heen en weer gemaild, omdat ik vermoede dat hun precies dezelfde naam zouden hebben, ivm de naam van hun dochtertje. we hebben besloten toen om de naam gewoon te houden, en ondanks ik het best jammer vind dat de namen zo op elkaar lijken, houden we het wel bij deze naam. Ben daarom ook wel dubbelop benieuwd naar de reacties van mijn familie..

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

En wat hebben jullie uiteindelijk besloten; houden of toch veranderen??

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

gewoon houden je hebt er voor gekozen wat maakt het dan uit wat een ander kiest als zou het het zelfde zijn. Mijn vriendin heeft haar zoon bijna de zelfde naam gegeven als mijn zoon en die was er al even.  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Gewoon houden toch?

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik zou de naam gewoon houden. Uiteindelijk kom je toch wel iemand tegen die ongeveer dezelfde naam zal hebben. Iemand bij de opvang of op school ofzo. Dan is het toch leuker als de naam lijkt op t kindje van je vriendinnetje? Dan heb je er in ieder geval een positieve associatie bij :) Wij zelf weten al 5 jaar wat de naam van ons kindje zal worden als het een meisje is. Al zou m'n schoonzus, die 3 maand eerder is uitgerekend dezelfde naam aan haar kindje geven, zouden we nog deze naam gaan gebruiken..

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Als jullie de naam nog steeds mooi vinden, zou ik er ook voor gaan..  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Vinden jullie de naam nog mooi? Gewoon houden dan!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden