anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 39 reacties

 

hallo allemaal,

 

wij zijn bezig voor ons derde kindje.op onze oudste zoon moesten we twee jaar wachten voor we zwanger waren. bij onze twee waren we in een keer zwanger. nu zijn we al weer even bezig in mei een jaar. 

 

zijn er hier vrouwen die ook langer bezig zijn voor een kindje en die ervaringen willen delen?

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 39 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Nynke85, Ik zat het hier al een tijdje in de gaten te houden, omdat ik zo benieuwd was if het je zou lukken. Net gelezen dat je zwanger bent.. Gefeliciteerd!! Ik vind het echt heel fijn voor je. Nu hopen dat t wurmpie blijft zitten he.. Groetjes!!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Lin24,... Wat raar zeg! In eerste instantie zou je zeggen dat je de bloedtest van de dokter kunt en mag geloven, maar als je zeker van bent dat die eerste test positeif was... ik zou dan ook erg gaan twijfelen denk ik. Ik zou als ik jou was, mijn lichaam goed in de gaten houden.. en als je het niet vertrouwd, gewoon weer naar de huisarts gaan, en vertellen wat er aan de hand is... Sterkte ermee!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

nou mooi Nynke, is er tenminste 1 van ons drieen het, alhoewel goudsbloem het kan ook nog bij jou GEFELICITEERD NYNKE   bij mij niet, ben vanmorgen ongesteld geworden, maar vind dat ook geen grote ramp hoor, ik hield er al rekening mee, heb vorig week een hele week stress gehad, denk dat gewoon het cyclus heeft opgeschoven het enigste wat ik nu niet meer weet is wanneer ik volgende maand ongesteld moet worden, mijn zoontje heeft vorig week per ongeluk aan mijn telefoon gerotzooid en daardoor was me app opeens verwijderd, en nu weet ik niet meer excact wat de cyclus van vorige maanden is, , nu hebben ze alleen deze cyclus in memory en dat is dus 34 dagen,(volgens de app zal ik dan 28 mei ongesteld weer moeten zijn) nou dat klopt echt niet, nou ja ik houd gewoon rekening mee dat vanaf 21 mei tot met 29 mei (JOEPIE me t mijn verjaardag) weer ongesteld word   wat betreft mijn emoties het valt nu allemaal wel mee, ik denk nu zelf dat ik het gewoon echt even laten rusten die 2de kinderwens. daar mee bedoel ik meer dat het me echt sloopt de peroide als ik ongesteld moet worden en het uitblijft, dit kan tenslotte ook nog elke maand gebeuren, dus ik laat even rusten voorlopig,    

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Gefeliciteerd nynke!! super goed nieuws!! :) Zwanger worden is spannend.. maar het zijn ook wel een beetje denk ik :)   ik ben sinds zondagavond ongesteld, en nu nog steeds... dus ik ga er vanuit dat ik niet zwanger ben, ik heb nog wel steeds een steek in mijn onderbuik dat vind ik nog steeds erg vreemds, dit heb ik normaal niet. maar inderdaad, het komt wanneer het komt... we zien het vanzelf! :)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

  hallo, ik heb veel twijfel, misschien herkent iemand dit.. de laatste tijd ben ik heel moe en heb ik een rommelende borrelende, trekkende buik (ook wat opgezet) en last van mijn onderrug, ook heb ik een halve graad verhoging en afentoe een lichte hoofdpijn.  ik dacht dus dat ik misschien zwanger was (wat bijna onmogelijk is omdat ik de prikpil gebruik) maar toch maar een test gedaan van sensitive, de uitslag positief!! niet duidelijk maar een lichte lijn die net zo breed is als de controle lijn maar ze zeggen een lijn is een lijn, omdat ik het niet goed kon geloven heb ik een aantal uren later weer de test gedaan en de ochtend erop weer, deze waren allen negatief...  de volgende ochtend naar de ha gegaan en een bloedtest laten doen, deze ook negatief... maar nu heb ik nog steeds een raar tintelend gevoel in mijn borsten, en dezelfde verdere klachten als hierboven genoemd... wat kan dit zijn, toch zwanger, of moet ik dit helemaal uitsluiten?? ik twijfel ook nog zo door de klachten maar ook door die ene positieve test, want je leest overal dat een positieve test bijna niet negatief kan zijn. groetjesss lin

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

oh dat is vervelend goudsbloem, ik heb het inderdaad ook weleens gehoord dat je ook ongesteld kan zijn tijdens zwangerschap   mijn vorig menstrautie was ook heel vaag, eerst ander half dag licht, zonder veel pijn en daarna ander half dag echt niks en toen was het weer een dag heel licht, vond het maar vreemd   nou nu ben ik 4 dagen over tijd (dag 34) volgens mijn app (maar ja het kan langer of korter zijn gezien mijn cyclus nog wisselt tussen 28/31) maar zo lang als nu heb ik nog niet gehad de laatste 12 maanden,     heb gister avond een test gedaan met cleubleu, ik denk die is betrouwbaarst, stond er niet zwanger,       ik geloof de test niet, daarna heb ik het goed gelezen staat er in de klein dat met de ochtend urine moet. natuurlijk dom dacht ik had gewoon moeten wachten tot deze ochtend, maar nu ben ik het nog steeds niet, heb wel krampen bij me buik maar het kan ook mijn darmen zijn (denk aan winderigheid) de syptomen zijn ook niet constant aanwezig, maar goed dat lijkt ook weer logisch   nu weet ik echt niet meer wat moet denken, zou het kunnen dat ik al verder ben dan ik vermoed (gezien de vorige ongesteldheid erg vaag was) of is de hgc waarde gewoon niet genoeg meetbaar of was idd de te laat op de dag om de test te doen, nu heb ik maar besloten om het af te wachten tot donderdag ochtend, ben ik dan nog niet ongesteld. dan bel ik gewoon mijn dokter voor advies. ik wil me dan eventueel laten testen op zwangerschap en/of suiker ziekte. dat laatste laat ik me sowieso op testen gezien erg in mijn familie voor komt., nu probeer ik vandaag en morgen er vooral niet te veel aan te denken, want ook dat kan een ongesteldheid tegen werken, makkelijk is het niet, maar heb een kind van 3 dus die zal vast voor veel afleiding kunnen zorgen, haha :)   sorry voor de lange lap teksten (altijd) maar heb echt gevoel dat ik hier mijn ei kwijt kan, ik kan het ook wel bij mijn vriend natuurlijk en mijn moeder maar toch voelt het anders dan hier,    

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

babette, heb ik ook hoor  lekker blijven schrijven dan zet je het ook weer een beetje op een rij dat heb ik te minste.   ik ben nog steeds niet ongesteld geworden heb ook al de heledag geen buikpijn gehad ook niet een heel klein beetje. als ik het van nacht niet geworden ben dan test ik morgen heel vroeg. volgens mijn moeder en zus ben ik zwanger ik hoop echt heel erg dat ze gelijk hebben. ze zouden het zelfs vreemt vinden als ik het niet zou zijn. nou meestal zijn die twee zo van ja het kan maar dikke kans van niet dus heb wel een beetje hoop.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi hoi, ik vind het ook fijn om hier te schrijven, mijn schoonouders weten wel dat we bezig zijn met zwanger worden, maar mijn eigen ouders niet..  daar valt niet mee te praten, en over dit soort dingen helemaal niet, heb sowieso niet zo'n goede band met mn eigen familie, maarja das een ander verhaal en ook niet echt van toepassing op dit forum ;) ik ben nog steeds "gewoon" ongesteld,..  gewoon tussen haakjes omdat ik al 2 dagen een soort steek in mijn onderbuik heb,.. normaal als ik ongesteld word heb ik buikpijn op de dag dat ik het word en daarna niet meer, dit voelt toch wel anders.. ik heb mijn testen vanmorgen binnengekregen met de post, maar durf niet zo goed te testen nog..  wat ik ook heb is dat ik al een week last heb van zo'n zeurderige hoofdpijn... ik weet niet zo goed wat ik moet denken en of ik de dingen die ik voel wel "echt" zijn, want soms denk ik wel eens dat ik denk dat er iets is,.. terwijl dat misschien niet zo is, want ik heb namelijk het idee dat mijn buik harder voelt als normaal.. ik ga gewoon volgende week nog een keer testen, de testen van sensitest zijn gelukkig niet zo duur haha.. na 2,5jaar zijn er al heel wat doorheen gegaan.. oh ja, waar ik ook last van heb is dat ik moet huilen als er "zielige" dingen op tv zijn.. waren vorig weekend notabene een kinderfilm aan het kijken, en ik moest me toch een potje janken haha... xx

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Vanochtend naar 'I didn't know I was pregnant' gekeken op TLC. Tip: niet doen haha! Voor de rest, sterkte allemaal!! Het komt wanneer het komt..

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

goudsbloem, hahaha heel herkenbaar van mijn eerste zwangerschap. ik moest al huilen van die reclame van page met die pup die een wc rol af rold door het hele huis. echt niet gelogen als ik die zag stroomde de tranen over mijn wangen.   ik heb net twee testen gedaan ze waren allebij positief ik ben ZWANGER!!! echt zo super gaaf vrijdag voor de zekerheid nog maar eens testen. ze waren nog een beetje licht maar wel duidelijk te zien.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden