Anoniem 8 jaar geleden 7 reacties

 

Hoi Allemaal,

 

Mijn naam is Maartje en ik ben nu ongeveer 7-8 weken zwanger. 

Ik heb bijna nergens last van, buiten extreme honger voordat ik wist dat ik zwanger was, en wat gerommel in mijn buik, de ergste kwaal tot nu toe vind ik dat ik enorm slecht slaap. Als ik geluk heb kan ik 3-4 uur slapen per nacht. Dus ik ben ietwat gebroken.

Maar sinds gisteren heb ik een bruinige afscheiding en ik maak me uiteraard zorgen en heb ik ook al met de VK gebeld en die zei dat dat normaal was. En niets ernstigs, tenzij er helder bloed kwam en buikkrampen. Maar dat heb ik godzijdank niet. 

Het vervelende is dat het mij behoorlijk onzeker maakt, ook omdat ik nauwelijks kwalen heb (hier zullen veel zwangeren waarschijnlijk voor tekenen ;-)). Gelukkig heb ik maandag een afspraak met de VK.

Zijn er nog meer vrouwen die hier last van hebben of hebben gehad ? En hoe lang kan dit ongeveer duren ?

Alvast bedankt !

Lieve groet,

Maartje

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

Helaas heb ik vandaag te horen gekregen dat het hartje niet klopt, dus nu zal ik deze week afwachten tot het vanzelf afkomt, anders volgt na een week een curettage. Natuurlijk zijn we verdrietig, ik doe het nou rustig aan en neem even de tijd om alles weer op de rit te krijgen. Groetjes, Maartje  

Anoniem 8 jaar geleden

Oh wat sneu nou veel sterkte meid doe maar rustig aan en verwerk het goed want het doet echt wel wat met je. Praat er over dat isheel belangrijk. Toen ik dat in januari had wist mijn man niet wat hij moest doen en was heel stil en kon ik dus niks kwijt echt praten dee hij niet dat heeft veel met me gedaan tot ik een keer helemaal ontplofte en alles er uit kwam toen begon hij pas te praten 

Anoniem 8 jaar geleden

Sorry, geen afscheiding hier. Maar ik heb ook heel weinig kwaaltjes gehad, dus snap je erg goed als je aangeeft dat dat je onzeker maakt, deed het het bij mij namelijk ook. Maar laat je niet gek maken!

Anoniem 8 jaar geleden

Dank je Bastienne. Ik ben blij als het maandag is en de afspraak bij de VK is geweest. Ik probeer mezelf rustig te houden maar soms kan een dag heel lang duren ;-). Fijn weekend in ieder geval. 

Anoniem 8 jaar geleden

Ik ook niet geen afscheiding. Verder ook nergens last van ja het slapen gaat wat minder veel wakker maar dat is alles

Anoniem 8 jaar geleden

Ja dat slapen... Maar goed dat haal ik in het laatste trimester dan maar in ;-).

Anoniem 8 jaar geleden

Ja precies dat haal ik wel weer in zo denk ik er ook over hihi

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden