anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 1 reactie

 

Hallo, Ij heb een vraag. Ik heb al enkele dagen hevige buikpijn en ook een opgezette buik en rugpijn. En mijn tepels jeuken. Kan dat duiden op een begin van een zwangerschap? Wie herkent dit?  Gr. Nadia

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Nee, dit hoeft niet te wijze op een vroege zwangerschap. Hevige buikpijn is niet iets wat als een zwangerschaps symptoom word gezien. Rugpijn in vroege zwangerschap komt ook vrijwel niet voor. En ook jeukende tepels word voor zover ik weet niet gezien als een vroege symptoom. Gekke vraag misschien, maar ga bij jezelf even na wanneer je voor het laatst een grote boodschap hebt gedaan.. ik ben géén! dokter, maar opgezette buik, buikpijn en rugpijn kan eventueel duiden op obstipatie. Spreek ik uit ervaring.. is dit volgens jou niet het geval en je vertrouwd het niet, zou ik even afspraak maken bij de huisarts.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden