anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 2 reacties

 

Dag dames,

Ik ben zwanger van een eerste kindje, ik ben nu rond de 4 weken zwanger. Heel erg leuk en spannend.

Nu zit ik een beetje ergens mee. Met mijn vriend heb ik besloten nu alleen onze ouders te vertellen dat er een kleine komt.

En afgesproken verder nog aan  niemand te vertellen aan met name vrienden etc. Ook niet dat we bezig zijn.

Het gaat erover dat ik vandaag een vriendin heb gesproken en die is net bevallen en vroeg dus aan mij of wij al met kinderen bezig zijn. Ik zei zo van het duurt niet meer lang. en ze vroeg of ik gestopt ben met de pil, ik antwoordde 'ja' en ook hoeveel maanden.

Nu weet ze dus dat wij er wel mee bezig zijn. Alleen is mijn vriend daar niet zo blij mee, want hij vind het niet prettig als deze vriendin het zou weten, want ze is erg nieusgierig en is dat op de hoogte en heeft info die ze kan doorvertellen aan anderen, zo van...goh heb je het al gehoord 'Truus en Kees' zijn ook bezig.

Ik voel me er nu vervelend onder dat ze het weet terwijl mijn eigen zus nog niet eens weet dat ik gestopt ben met de pil. Maar goed, ik dacht dus ze komt over een kleine 8 weken toch te weten dat ik zwanger ben.

Ik vind het lastig wat ik nu tegen mijn vriend moet zeggen. Vertellen dat ik wel tegen mijn vriendin heb gezegd dat ik getopt met de pil en ze dus wel op de hoogte is van ons geheimpje, of zeggen dat ik het bij mijn vriendin in het midden hebt gelaten zo van we zien wel... hebben geen planning maar willen het wel.

Ik vind het over het algemeen lastig om te liegen, en wil als mijn vriendin ernaar vraagt ook eerlijk zijn. Mijn vriend en ik hadden dus besloten het nog even tussen ons als geheim te laten blijven ze horen het vanzelf wel.

Ik moest het even hier kwijt...

 

 

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Mijn man vroeg de eerste keer wel wat moeten we doen stil of vertellen. Ik zei nou als we ergens langs gaan dan drinken we meestal wel een biertje dat valt op als ik niet drink. Dus gewoon lekker vertellen. Ja zei die waarom ook niet lekker delen. Toen het in januari mis ging wist ook iedereen om mij heen wat er aan de hand was want toen ik werd gespot met een biertje in de handen wisten ze gelijk hoe laat het was geen vervelende gesprekken een knipoog een knuffel en als ik wilde praten was iedereen er voor ons. Nu ook we wisten het zelf bij ongeveer 3 weken twee weken later hadden we een feestje dus ik rijden kan net zo goed. Oh was het geen biertje ik zeg nee kan niet OOOOOOH echt waar ja echt waar oooh wat super zeg. Hoef gelijk niks meer uit te leggen hahahaha. Dus mocht het nu weer fout gaan waar we natuurlijk niet van uit gaan dan is de uitleg daarvan ook niet moeilijk. Wij zijn beide zo van laat ze het allemaal lekker weten des te meer kunnen we er van genieten en hoeven we ons niet druk te maken om wat voor smoes moeten we nu weer verzinnen.  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi aqua... Grappig, ik lees nu jouw berichtje. Ik heb vanmiddag met mijn vriend wel besproken dat als mensen t raden, we er niet heel erg om heen zullen draaien. Maar op de een of ander manier. Is het onderwerp wel een paar keer ter sprake gekomen en soms lag t op t puntje van mijn tong. Mijn zwager vroeg zelfs wanneer wij nou eens aan de kids gingen en daar hebben we 'soepel' overheen gepraat. Ik zou met die vriendin afspreken dat je het heel vervelend zou vinden als ze het hier met iemand anders over heeft, dat je dit eigenlijk heel graag met je vriend wilde delen en meemaken en dat je het erg op prijs steld dat ze dit dan ook voor zichzelf houd, hoe moeilijk dat ook kan zijn soms. Tegenover je vriend zou ik hier ook niet de waarheid over verdraaien. Op dat moment kwam de vraag misschien wat onverwacht en als je er te veel omm heen had gedraaid of te lang had gewacht, had ze het ook geweten. Vertel hem ook dat je haar gevraagd hebt dit niet met anderen te delen, dan begrijpt hij ook wel dat je het rottig vindt toch? Ik heb het proberen en zwanger zijn overigens wel gedeeld met n vriendin en mijn vriend vind het volgens mij best prettig dat ik mijn af en toe wat heftige gevoelens en enthousiasme bij mijn vriendin neerleg ;-) Succes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden