Anoniem 8 jaar geleden 5 reacties

 

Zo weer een controle gehad ben nu 33 weken maar kindje zegt dat hij 32 weken is is wat kleiner uitgevallen zeg maar.

Nu zijn wij beide ook niet zo hele groot dus was dat ook niet echt een verrasing dat dit kindje ook klein zou zijn.

Alle groei waardes waren wel goed dus geen problemen verder over 2 weken weer een controle alles is gezond en wel

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

Zo meiden, dat gaat opscheiten bij jullie zeg! Fijn dat alles goed gaat. En ach date ene weekje verschil zal niet veel uitmaken toch?! En zoals je zelf al zei, jullie zijn zelf ook niet groot. dus gaat vast goed komen. Succes met de laatste loodjes!!

Anoniem 8 jaar geleden

Nee dat maakt ook helemaal niks uit pas als je kindje 4 of 5 weken achterstand oopt ja dan zou ik me zorgen maken. Hij zit mooi net ietsie onder het gemiddelde lijntje dus niet ver eronder of erboven maar heel netjes. Vind het ook niet zo erg hoor een kennis is laatst bevallen van een 4 en half kilo meiske aiyai auwaaaah. Al zegt een 3 kilo kindje niet makkelijker te zijn maar toch het idee een beetje

Anoniem 8 jaar geleden

Jeeej! Blij om te horen dat alles goed is. En ach als je zelf niet groot bent is je kindje ook niet erg groot, maar 1 week groeiachterstand (als je dat een groeiachterstand kunt noemen) is niet erg. Zelf ook dinsdag weer de controle gehad, en gaat hier ook super! De vroedvrouw zei dat ik een voorbeeldig kindje had, wat ik me niet kan voorstellen met zulke ouders!! :P Mijn kleine heeft sinds een weekje telkens de hik en begint nu 's avonds heel actief te worden als ik in bed lig. Maar dat is niet erg hoor want ik blijf er niet wakker van. Mijn bloeddruk was dit keer 106/68 dus ja wel te doen :) Ik moet ook over 2 weken er weer naar toe, en daarna als het goed is elke maandag :) (de laatste controles doen ze altijd het liefste op maandag mits het niet anders kan, dus het kan zijn dat ik nog 1x op extra op een dinsdagavond moet omdat ik over 3 weken in mijn laatste werkweek zit) Spannend!!!! Komt nu echt dichtbij!!!!

Anoniem 8 jaar geleden

ik moet over twee weken dinsdag ook weer werd afgebeld voor de maandag geeft niet 1 dag later.

Anoniem 8 jaar geleden

Nee 1 dag verschil maakt niet uit. Zolang je er maar terrecht kunt, daar gaat het om.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden